Doneren

Wij maken onze podcast puur voor de lol en zonder dat we er voor betaald krijgen. We verkopen onze zendtijd niet om reclame te maken. Maar we hebben wel maandelijks terug komende kosten voor bijvoorbeeld de hosting van de site. Daarnaast willen we meer dingen gaan doen, waardoor we weer extra kosten gaan maken. 

 

Maar, hoe kun je ons helpen? Als je ons financieel wilt steunen, vul dan onderstaand formulier in. Wij sturen je dan een betaalverzoek (een soort Tikkie), zodat je jouw bijdrage super makkelijk kunt overmaken. Zo kun je ons eenmalig steunen. Als je ons vaker wilt steunen, blijven we je gewoon maandelijks een verzoek sturen. Komt het financieel even niet uit, dan doe je het lekker niet. Je zit nergens aan vast.

 

Wij danken je in ieder geval hartelijk!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Er wordt door podcasters vaak gebruik gemaakt van Patreon of Paypal, een platform om donaties te kunnen doen. Op zich lijkt het een fantastisch concept, maar wij vinden het een beetje raar dat een Amerikaans bedrijf verdient aan een Nederlandse donateur die een Nederlands concept wil steunen. Daarnaast verdwijnt ongeveer 1/4 deel van de donatie ergens anders dan in de zak van het platform wat je steunt.