Aflevering 169: Films te koop!

BuzzFeed kennen we als een kanaal met nieuws, filmpjes en leuke quizzen, maar ze gaan nu ook een film maken met Ellen Page. Jessica Chastain en Anne Hathaway gaan in Mother’s Instinct huismoedertje spelen. Dave Bautista gaat in zijn volgende film aan de slag als een buitenaardse agent die criminelen in het universum opspoort in de film Universe's Most Wanted. Armie Hammer en Mads Mikkelsen samen in een film? Ja! Wij vertellen je alles. Wat als Corona helemaal fout loopt? Dat zien we in de trailer van Songbird. En we krijgen een film over David Bowie met een vreemde kanttekening. Deze week mogen we niet meer naar de bioscoop vanwege de strengere maatregelen, maar er is online nog genoeg te zien, zoals bijvoorbeeld Marionette.

 

En hier een link naar het YouTube filmpje waar we het over hadden: 2020 (A 1917 Parody)

 


Aflevering 168: Aan de kant voor Tuk Tuk!

Deze week hebben we een echte filmkenner als gast. Professioneel filmfan en Duimpjeworstelaar Ruud Vos! No Time to Die zou volgens de geruchten te koop staan voor 600 miljoen dollar. Welke streamingdienst biedt?! Disney laat een schitterende trailer zien van hun nieuwe originele verhaal Raya and the Last Dragon. Tom Holland twitterde een foto van zichzelf als Nathan Drake uit Uncharted. Scarlett Johansson gaat de perfecte, in elkaar geknutselde vrouw spelen in Bride. Daar hoeft ze weinig voor te veranderen, toch? George Clooney waarschuwt vanuit de Noordpool dat de aarde niet veilig is in The Midnight Sky. Margot Robbie speelt een voortvluchtige bankroofster in de trailer van Dreamland. Deze week blijven we nog lekker thuis en huren we Becky via een online platform.


Aflevering 158: Disney+ vs. Bioscoop

Gaan we Mulan nou wel of niet in de bioscoop zien? Disney+ weet het. Jason Bateman heeft een nieuw project te pakken, hij gaat Superworld regisseren en produceren. Jared Leto is lekker bezig en wij mogen op Social Media meegenieten van al zijn aankomende avonturen. John Wick 4 is nog niet uit, en hoppa, deel 5 is ook alweer gepland. Shut up and take our money! En we hebben twee heel verschillende trailers gezien, Judas and the Black Messiah en I’m Thinking of Ending Things. We hebben huiswerk; we gaan Project Power op Netflix kijken voor volgende week, kijk je mee?


Aflevering 157: Italiaanse Zeemonsters en Girl Power

Disney Pixar verrast ons met groot nieuws over een monster op de Italiaanse Riviera. Jordan Peele heeft zijn mysterieuze horrorbrein weer een slinger gegeven en nu is er een Sinkhole uitgekomen. Amy Adams gaat een vrouw spelen die denkt dat ze in een hond aan het veranderen is. Regina King heeft haar regiedebuut met One Night in Miami. Armie Hammer en Lily James zijn binnenkort te zien in een horrorfilm op Netflix. We bespreken de trailers van Misbehaviour en Honest Thief. Narana gaat swingen in de bioscoop bij Trolls World Tour.


Aflevering 156: De omgekeerde filmwereld

Heb je ooit gedacht; jeetje wat een chaos tijdens een podcast?! Luister dan vooral deze aflevering voor een nieuwe chaos-ervaring. We zijn helemaal in de war door het nieuwe Tenet nieuwtje. Grote studios hebben hun films opnieuw opgeschoven. Cynthia Erivo heeft de hoofdrol te pakken in een nieuw muziekfilm. Netflix heeft alweer nieuwe films opgekocht met Julia Roberts, Denzel Washington en Ryan Renolds. Joe Keery gaat op (killing) Spree en we zien aardig wat doden vallen in de eerste twee minuten van The New Mutants.


Aflevering 155: Netflix Powerrr

Netflix waagt heel wat dure gokjes deze week met het aankopen van nieuwe films. Ryan Gosling en Chris Evans hebben beide een grote rol te pakken in The Gray Man. Netflix strooit met grote acteursnamen voor de film The Devil All The Time. Jessica Watson heeft haar zeilverhaal verkocht aan Netflix en we kunnen zeer binnenkort een pil kopen waarmee we voor een paar minuten een mutanten-gave krijgen. Paramount en Skydance hebben een aantal Oscarwinnaars weten te strikken voor de animatiefilm 'Spellbound'. Deze week is het nog maar de twijfel of we naar de bioscoop gaan, maar Narana gaat met een kopje thee, een groot stuk chocola en een dekentje op de bank zitten voor The Kissing Booth 2 (deze week op Netflix).


Aflevering 154: Charlize Theron is een Badass! – The Old Guard review

Een film maken waarin ze een film maken, is dat net zoiets als een podcast maken over podcasts maken? Gelukkig maken wij een podcast over films. Atomic Blonde 2 is een feit. AppleTV+ heeft alweer een mooie film ingekocht. Dit keer gaat het om Snow Blind. Gaat het Jamie Lee Curtis nu wel lukken in Halloween Kills? Oscar Isaac telt kaarten op de online filmbeurs van Cannes. Josh Cooley laat zijn liefde zien voor het Monster Universum. We leren de lieve One and only Ivan kennen. We geven een spoilervrije review over The Old Guard en gaat Nils eindelijk naar de bioscoop voor The Last Full Measure?


Aflevering 153: Brad Pitt on the Orient Express

Musicals, dat is waar wij momenteel blij van worden! En van lieve reviews… Gedachte-experiment… Als Brad Pitt een kogel afvuurt in de Bullet Train, tegen de snelheid van de Bullet Train in, raakt de kogel dan nog iets of zal de kogel op de grond vallen? John Boyega, Felicity Jones, Jack Reynor en Jodie Turner-Smith gaan in een nieuwe thriller spelen. Apple smijt met geld om de nieuwe film Emancipation te mogen uitzenden op AppleTV+. Mike Flanagan staat te trappelen voor zijn volgende Stephen King-verfilming. En voor deze week sluiten we af met maar één woord: Scoobydoobydooooo!


Aflevering 151: Goodbye, dear Bilbo

Geen Mark meer als mede host van deze podcast… Narana d’r verdriet is zo groot dat ze er deze week ook niet bij is. Dus Nils heeft twee toffe gasten uitgenodigd om een supervolle filmnieuws week te bespreken! Natuurlijk staan we even stil bij het overlijden van Ian Holm, maar veder bespreken we de leuke nieuwtjes over een teaser trailer van Justice League, Michael Keaton weer als Batman?! De trailer van de nieuwe Netflix animatiefilm: Over The Moon, de animatiestudio van Weta en Peter Jackson, de eerste foto’s van Aya and the Witch, en de aangekondigde biopics over Lady Diana en Enzo Ferrari.


Aflevering 128: Oscar nominaties 2020

De Oscar nominaties zijn binnen en daar hebben we natuurlijk als film fans een mening over. We bespreken de trailer van Sony’s nieuwe Marvel film, Morbius: The Living Vampire. Tenet, de film van Christopher Nolan, gaat een paar miljoentjes meer kosten dan gedacht. Scott Derrickson heeft zich teruggetrokken als regisseur van het vervolg van Doctor Strange. Deze week gaan we stiekem naar Dolittle. En vergeet vooral niet om mee te doen aan onze Oscar-wedstrijd!


Aflevering 127: Golden Globe winnaars en de verwachtingen van 2020

We zijn weer terug van een podcast-vakantie. De beste wensen voor het nieuwe jaar! Je krijgt gelijk een lange aflevering van ons. We bespreken kort de topfilms van 2019 van onze luisteraars. Colin Farrell nu echt gecast als Penguin in The Batman. Hans Zimmer gaat last-minute de huidige componist vervangen voor No Time To Die en Nils heeft afbeeldingen van Avatar op social media gezet. De Golden Globes winnaars mogen natuurlijk niet in ons nieuwsoverzicht ontbreken. We blikken ook gelijk een heel jaar vooruit en bespreken de films waar wij het meeste zin in hebben die uit zullen komen in 2020. Deze week hebben we het meeste zin in 1917.