Aflevering 40: 10 jaar Marvel Cinematic Universe

In aflevering 40 staat Disney in de ruimste zin des woords centraal. Toy Story 4 heeft een definitieve verschijningsdatum gekregen. Mulan heeft een aantal nieuwe namen in de castlijst, waaronder een aantal rollen die we niet kennen uit de animatiefilm. Niet Disney, maar net zo belangrijk; grote namen voor de vertolking van de IT-kinderen en een toffe trailer van Fighting with My Family. In plaats van een review kijken we terug op 10 jaar Marvel Cinematic Universe. We bespreken welke film we het beste vonden en het slechtste. En waar zijn die Infinity Stones die Thanos zo hard nodig heeft? We eindigen de aflevering met 5 nieuwe films die aankomende week in de bioscoop uitkomen.

 

Interessante links:

Fighting with my family trailer 

 

Vanaf 19 april in de bioscoop:

Sherlock Gnomes - animatie, familiefilm, komedie

Blockers - komedie

Midnight Sun - drama, romantiek

The 15:17 to Paris - drama

The Rider - drama

 


Aflevering 39: Zomerfilms 2018 - Solo: A Star Wars Story trailer review

Heb je de trailer van Solo: a Star Wars Story al gezien? Nils en Mark krijgen van Narana maximaal een kwartier om de trailer te bespreken. Daarna verloopt de aflevering iets anders dan normaal, want we bespreken geen ander nieuws. We hebben namelijk de aankomende films van de zomer op een rijtje gezet. En wat voor een films! Mark en Narana krijgen zelfs ruzie over een film. Zal dit ooit nog goed komen? We eindigen de aflevering zoals vertrouwd, namelijk met 3 nieuwe films die aankomende week in de bioscoop uitkomen.

 

Interessante links:

SOLO: A Star Wars Story - Trailer

 

Vanaf 12 april in de bioscoop:

A Quiet Place - thriller

Finding Your Feet - komedie, drama, romantiek

Rampage: Big Meets Bigger - actie, avontuur


Aflevering 38: Kindvriendelijke Horror - Ready Player One review

Aflevering 38 begint extra spannend, want we hebben het over een oud huis met een tikkend hart. Colin Trevorrow past nog steeds in de plaatje van Universal, want hij mag ook werken aan Jurassic World 3. Pedro Pascal krijgt een grote rol in Wonder Woman 2 en Taika Waititi heeft een moeder gevonden in Scarlett Johansson. Last but not least komt er een X-men/New Mutants goedmakertje; de trailer van The Darkest Minds. Nils en Narana delen Paaseieren uit in een spoilervrije review van Ready Player One en er zijn weer 3 nieuwe films te bespreken die deze week in de bioscoop verschijnen.

 

Interessante links:

Trailer The House with a Clock in Its Walls

Trailer The Darkest Minds

 

Film Fans review:

Ready Player One (trailer)

 

Deze week in de bioscoop:

Cobain - drama, Nederlands

Lady Bird - drama

The Hurricane Heist - actie, thriller


Aflevering 37: Deadpool haat gluten - Pacific Rim: Uprising review

Dopinder, Negasonic Teenage Warhead, Blind Al en natuurlijk Deadpool zijn weer terug in de nieuwe trailer van Deadpool 2. Helaas is dat de enige X-Men film van dit jaar want X-Men: Dark Phoenix en The New Mutants worden allebei opgeschoven naar 2019. Tessa Thompson en Chris Hemsworth gaan weer samen werken in de nieuwe spin-off film van Men in Black. Disney’s Lady and the Tramp wordt de eerste live-action film exclusief voor hun nieuwe streamingdienst. En we krijgen een top cast voor The True American. Nils geeft zijn spoilervrije review van Pacific Rim Uprising en ben jij READY voor de nieuwe films deze week in de bioscoop verschijnen?


Aflevering 36: Avengers vs. Thanos - Tomb Raider review

Ben je al een beetje bijgekomen van de nieuwe Avengers: Infinity War trailer? Alle Marvel superhelden van de afgelopen 10 jaar komen samen om het tegen Thanos op te nemen. Maar toch missen we er een paar. Verder bespreken we het mindere leuke bericht van Disney over A Wrinkle in Time. Netflix komt met een horror/thriller film over de kunsthandel. Ian Mckellen licht iedereen op in The Good Liar. En de 25ste James Bond film wordt geregisseerd door Boyle… Danny Boyle. Nils geeft zijn spoilervrije review van Tomb Raider. En we sluiten af met de nieuwe bioscoop releases van de komende week.


Aflevering 35: The Trailer of Grindelwald - Annihilation review

In aflevering 35 zit Narana te trappelen van ongeduld op haar bureaustoel. De teaser trailer van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is namelijk net uit! Is het al bijna november? Mackenzie Davis is toegevoegd aan de cast van de nieuwe Terminator. Kristen Wiig speelt waarschijnlijk Cheetah in Wonder Woman 2 en John Travolta is te zien in de thriller van Limp Bizkit-frontman Fred Durst. Als kers op de taart kwam Disney met drie trailers om te bespreken: Ralph Breaks the Internet: Wreck it Ralph 2, Mary Poppins Returns en Christopher Robin. In een spoilervrije review bespreken Nils en Narana de Netflix-film Annihilation en we hebben het over drie films die deze week gaan draaien in de bioscoop.


Aflevering 34: And the Oscar goes to...

“Oscar, wie wil hem nou niet. Kijk er nou eens naar; hij houdt zijn handen zichtbaar voor zich, vloekt nooit en het meest belangrijke: geen penis.” BAM! Jimmy Kimmel wist het wel te brengen tijdens de uitreiking van de Oscars 2018. The Shape of Water en Three Billboards Outside Ebbing, Missouri waren natuurlijk de grote kanshebbers, maar er waren nog meer kapers op de kust. In deze aflevering bespreken Nils, Mark en Narana de Award-show en natuurlijk de winnaars van de gouden beeldjes. Dit keer geen review, maar wel, zoals gebruikelijk de aankomende films in de bioscoop.


Aflevering 33: Open sollicitatie Batgirl - Game Night review

Overweldigd door het uitzinnige publiek beginnen Nils en Narana vol goede moed aan aflevering 33. We beginnen gelijk met een domper op het feestje, want Joss Whedon trekt zich terug als schrijver van Batgirl. Disney heeft Paul King gevraagd voor een nieuwe live actionfilm. We hebben het over de film Polar en hoe Netflix “kansarme” films opkoopt. Sam Rockwell leent zijn stem aan de gorilla Ivan en natuurlijk mag Star Wars nieuws niet ontbreken, want het script van Episode 9 is klaar. Je krijgt van Narana in een spoilervrije review te horen hoe de film Game Night is. En we hebben het over twee films die deze week gaan draaien in de bioscoop.


Aflevering 32: Bafta's 2018 - I, Tonya review

De Bafta’s zijn uitgereikt, dus we bespreken de films die de meeste gouden maskers hebben mogen ontvangen. Daarnaast hebben we het over de nieuwe trailer van Incredibles 2. Tessa Thompson mag in de leer bij het dievengilde, want zij zal juwelendief Doris Payne gaan spelen. En Elton John maakt samen met Beyoncé een nieuw lied voor 'The Lion King' remake. Deze week hebben we I, Tonya in de review en we bespreken vier nieuwe films die aankomende week in de bioscoop verschijnen.


Aflevering 31: Game of Star Wars - The Shape of Water review

In aflevering 31 hebben we het over Game of Thrones producenten die een sprong maken vanuit Westeros naar het sterrenstelsel hier ver, ver vandaan. Zou Joaquin Phoenix de nieuwe Joker kunnen worden? En Sony heeft groen licht gegeven voor een vervolg op Jumanji: Welcome to the Jungle. We bespreken de nieuwe gewelddadige maar hilarische trailer van Deadpool 2 en de eerste teaser trailer van Venom. In de review hebben we The Shape of Water, die deze week nog uit moet komen. En we bespreken natuurlijk de nieuwe films die in de bioscoop komen.


Aflevering 30: Solo: A Star Wars Story trailer review - Super Bowl tv spots

Super Bowl! Mark legt aan Narana (en ook een beetje aan Nils) uit wat dit nu precies inhoudt en waarom de grote filmbazen miljoenen willen betalen voor een paar seconde zendtijd tussen de twee speelhelften door. Want dat willen ze; Disney, Netflix en 20th Century Fox hadden zendtijd ingekocht, maar Universal spande de kroon met maar liefst 4 trailers. Dus we hebben deze week heel wat trailers te bespreken. Met in de hoofdrol de langverwachte Solo: A Star Wars Story. En we bespreken de trailer van Ant-Man and the Wasp. Bad Boys for Life is nu echt in een vastomlijnde planning en er is sprake van een samenwerking tussen Nintendo en Illumination Entertainment. Deze week hebben we 12 Strong in de review en we bespreken 4 films die deze week in de bioscoop komen.


Aflevering 29: Incredibles 2 Cast - Maze Runner: The Death Cure review

In aflevering 29 puffen we nog een beetje na van een bioscoopfilmmarathon van afgelopen zondag, ja, het leven van een film fan is zwaar. Maar dat heeft ons er niet van weerhouden om weer leuk filmnieuws op te snorren. Zo hebben we nieuw artwork gekregen van Incredibles 2 met wat nieuwe karakters. The Shining krijgt een vervolgfilm en misschien krijgt Corcodile Dundee ook wel een vervolgfilm. Hans Zimmer haalt zijn componisttalenten weer uit de kast voor een superheldenfilm en over superhelden gesproken, we hebben de eerste foto’s gezien van Captain Marvel. We geven deze aflevering een spoilervrije review van Maze Runner: The Death Cure en we bespreken 3 films die deze week verschijnen in de bioscoop.


Aflevering 28: Oscar Nominaties 2018 - All the Money in the World review

Vers van de pers, nog maar een paar uur bekend: de nominaties van de Oscars. Welke films gaan dit jaar met een schitterend beeldje naar huis? We bespreken in aflevering 28 de meest interessante genomineerden en we hebben natuurlijk ook onze eigen meningen over wie het meeste kans maakt. Naast Oscar-nieuws hebben we nog twee nieuwtjes uit filmland, namelijk Denis Villeneuve wil zich gaan richten op Star Wars voor volwassenen en de synopsis van Solo: A Star Wars Story. We geven een spoilervrije review van All the Money in the World. En we sluiten af met 3 films die deze week verschijnen in de bioscoop.


Aflevering 27: Leonardo DiTarantino - Three Billboards Outside Ebbing, Missouri review

In aflevering 27 nemen we je weer mee in een ouderwetse aflevering vol filmnieuws. We hebben het over Leonardo DiCaprio die Charles Manson gaat spelen in de nieuwe Tarantino-film. Fox is aan het verschuiven met de release datums van hun films, dus Deadpool 2 komt eerder dan verwacht. Millie Bobby Brown speelt Sherlock Holmes zijn zus; Enola Holmes. We bespreken de trailer van Tully met in de hoofdrol de uitgebluste moeder Charlize Theron en Ridley Scott heeft een nieuw idee voor Blade Runner. Wij hebben daar natuurlijk weer onze eigen ideeën over. Ook deze week hebben we een spoilervrije review, dit keer van Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. En last but not least bespreken we de films die aankomende week gaan draaien in de bioscoop.


Aflevering 26: Golden Globes - The Greatest Showman review

In aflevering 26, de aflevering waarin we ons half jaarlijks bestaan vieren schittert Nils van afwezigheid. Narana en Mark hebben toch een propvolle aflevering voor je. Het filmnieuws begint nu, na de kerstdagen, weer flink binnen te komen, dus deze week hebben we het over de Golden Globes en de aankondigingen van Netflix. Ridley Scott gaat iets voor Disney doen en John Williams gaat ook iets voor Disney doen, namelijk voor Star Wars. We bespreken de trailer van Slender Man en zoals elke week bespreken we de films die deze week uit komen in de bioscoop.


Aflevering 25: De films van 2018 - Netlix's Bright review

Happy new year! Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar. Dat het voor iedereen een jaar mag zijn vol fantastische films! Nils, Narana en Mark bespreken de films die nu aangekondigd zijn om te verschijnen in de loop van 2018. De lijst loopt nu al over van superhelden-films en andere blockbusters. Noem alleen al alle Disney/Marvel-films die uit gaan komen dit jaar. Bijvoorbeeld Mulan, Avengers, twee X-Men films. DC doet een duit in het zakje, maar denk ook aan alle Oscar-films begin dit jaar waar we vanuit Amerika al prachtige verhalen over horen. We geven een spoilervrije review van de nieuwe Netflix film, Bright.


Aflevering 24: Kerstfilms Top 3 - Jumanji: Welcome to the Jungle review

Jingle bells, Jingle bells, Jingle all the way! In aflevering 24 hebben Nils en Narana het over kerstfilms. Deze keer slaan we het nieuws over, maar desondanks is het een goed gevulde aflevering. We bespreken onze top 3 kerstfilms (en dan ook echt de films die te maken hebben met kerst) en we hebben natuurlijk ook nog wat extra films te benoemen die je zeker moet kijken tijdens de kerstperiode. We hebben een behoorlijk eensgezinde mening in een spoilervrije review over Jumanji: Welcome to the Jungle. En deze week hebben we Molly’s Game als aanstaande film in de bioscoop. Tot slot willen we je hele fijne feestdagen toewensen en een prachtige start van 2018.


Aflevering 23: Walt Disney koopt Fox - Star Wars: The Last Jedi review 2

We werden overdonderd door het succes van Star Wars: The Last Jedi in de bioscopen afgelopen weekend. Verder gaan we het hebben over de teaser trailer van Mortal Engines en kregen we een angstaanjagend (goede) nieuwe trailer van Annihilation. De kogel is nu eindelijk door de kerk: Walt Disney koopt 21st Century Fox met een hoop centjes. Woody Harrelson is toegevoegd aan de steeds groter wordende cast van Venom. En we bespreken het nieuwe team van Ocean's 8. Girl power! Deze week niet van Nils maar Narana d'r review over Star Wars: The Last Jedi. En we sluiten zoals elke week af met de aankomende films in de bioscoop, met een film waar Narana heel erg blij van wordt. Aca-amazing Pitches!


Aflevering 22: X-Men: Dark Phoenix foto's - Star Wars: The Last Jedi review

Mark was zo jaloers op Nils dat hij niet mee wilde doen met deze aflevering, Nils mocht namelijk vandaag op uitnodiging van Disney naar Utrecht om eerst naar STAR WARS™ Identities te gaan en daarna mocht hij naar de persvoorstelling van Star Wars: The Last Jedi. Uiteraard gaan we het daar over hebben in de review, maar we hebben ook ander nieuws, namelijk de eerste beelden van Dark Phoenix; this girl is on fire. De eerste echte trailer van Jurassic World: Fallen Kindom. Ryan Reynolds oefent zijn “pika pikaaa” voor zijn rol als Detective Pikachu in de life action Pokemon-film. Gotti wordt toch vertoont in de bioscoop en blijkt grootser te zijn dan iedereen had gedacht. En we hebben het over de eerste trailer van Spider-Man: Into the Spider-Verse. En naast Star Wars: The Last Jedi hebben we ook nog een aantal andere films die uit komen in de bioscoop.


Aflevering 21: Avengers: Infinity War trailer - Coco review

We beginnen dit keer met een overzicht van de film top 5 van dit weekend in Nederland. En oh, wat zijn we verliefd op de nieuwe trailer van Avengers: Infinity War, waarin Thanos op jacht gaat naar de Infinity Stones. Crystal Liu wordt het gezicht van Disney’s Mulan. De regisseur van Queen film Bohemian Rhapsody is ontslagen. Quentin Tarantino en J.J. Abrams werken aan een Star Trek-film, ja, je leest het goed, Tarantino gaat Star Trek doen. And last but not least nog een nieuwtje over Star Wars: The Last Jedi, deze kan je zien, horen, voelen en ruiken in 4DX. Pak je gitaar en ga met ons mee naar Mexico voor onze Coco review. En deze week komen er weer 6 nieuwe films in de bioscoop. Zit er wat leuks bij? Heel veel luisterplezier met de 21e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 20: Jurassic World 2 teaser - Onze Pixar films Top 3

Nils krijgt het voor elkaar om tientallen keren de naam Star Wars te laten vallen, terwijl we helemaal geen Star Wars nieuws hebben. Wat we wel hebben is een heel kort filmpje van Chris Pratt die een nieuw vriendje maakt. Marvel superhelden maken er een eind aan. Hercule Poirot gaat op vakantie naar Egypte en Jude Law krijgt een rol in Captain Marvel. Deze week geen review, maar wel onze Pixar top 3 ter ere van de aankomende Disney-Pixar film Coco. Hoe moet je kiezen uit zo veel toffe films? En we sluiten af met 4 nieuwe films in de bioscoop, waaronder dus Coco. Heel veel luisterplezier met de 20e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 19: Fantastic Incredible Teaser Trailers - Justice League review

Trailer, teaser, trailer van een teaser, teaser van een teaser, er kwam een golf van nieuw beeldmateriaal onze kant op. Via twitter werden we verrast met de officiële titel en castfoto van de nieuwe Fantastic Beasts film. Deadpool geeft schilderlessen. Super Mario komt terug op het witte doek dankzij de makers van de Minions. Jack-Jack heeft superkrachten in de The Incredibles 2. En we bespreken de eerste trailer van A Wrinkle in Time. Unite the League voor onze spoilervrije review van Justice League. En het is man tegen vrouw, man tegen sneeuw, kind tegen de wereld en man tegen zichzelf in 4 nieuwe drama films die vanaf deze week in de bioscoop te zien zijn. Heel veel luisterplezier met de 19e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 18: One show to rule them all - Murder on the Orient Express review

Groot nieuws vanuit de Star Wars Galaxy want regisseur Rian Johnson is aangenomen om een compleet nieuwe trilogie te gaan schrijven. Verder praten Nils en Mark over Joe Johnston’s nieuwste en laatste film Chronicles of Narnia: The Silver Chair. De film All the Money in the World ondergaat last minute reshoots. En Tom Hanks en Meryl Streep gaan de strijd aan met het Witte Huis in de Steven Spielberg film The Post. All aboard de spoilervrije review van Murder on the Orient Express. En Batman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash, Cyborg (en Superman?) zijn vanaf deze week te zien in DC’s Justice League. Heel veel luisterplezier met de 18e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 17: Avengers: Infinity Heist - The Foreigner review

Aflevering 17 is er eentje vol met grote franchises want we gaan het hebben over Marvel’s Infinity “overval” film. Disney wilt 21th Century Fox overnemen. Warner Brothers en Amazone Studios brainstormen over een Lord of the Rings serie. De hero en mogelijke badguy zijn bekend voor DC’s Shazam. En strenge bioscoopregels en een nieuwe korte trailer van Star Wars: The Last Jedi. Nils en Narana hebben maar liefst 3 korte spoilervrije reviews van What Happened to Monday, Your Name en The Foreigner. En natuurlijk zijn er weer nieuwe films die deze week in de bioscoop komen waaronder de lang verwachte Murder on the Orient Express. Heel veel luisterplezier met de 17e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 16: Logan spinoff X-23 - The Mountain Between Us review

Happy Halloween! We bespreken onze favoriete Halloween films. Verder hebben we deze week geen enge maar leuke filmnieuwtjes want Logan’s X-23 spinoff script is in de maak. We nemen een kijkje in de wereld van Rian Johnson’s Star Wars: The Last Jedi. Captain Marvel gaat het opnemen tegen Ben Mendelsohn. Tom Hanks maakt een huisdier verzorgende robot. En we bespreken de Netflix trailer van Bright. Nils geeft zijn spoilervrije mening van The Mountain Between Us. En deze week komen er 6 nieuwe films in de bioscoop maar welke willen we graag zien? Heel veel luisterplezier met de 16e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 15: Fantastic Beasts and the Philosopher's Stone - American Assassin & Geostorm review

Man down! Narana ligt helaas ziek op bed dus het is de taak aan Nils en Mark om je deze week weer up-to-date te houden met filmnieuwtjes. En er is weer genoeg te bespreken want een foto op Facebook teased Harry Potter's Philosopher's Stone in de nieuwe Fantastic Beasts film. Je hoeft niet langer dan 2 uur stil te zitten bij Justice League. We besprekende de spannende trailer van 12 Strong. Netflix komt in 2018 met maar liefst 80 nieuwe films en series. En de opnames voor Sony's Venom film zijn begonnen. Nils geeft een korte spoilervrije review van American Assassin en Geostorm. En het is zo ver, Thor: Ragnarok draait vanaf deze week in de bioscoop. Heel veel luisterplezier met de 15e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 14: Solo: A Star Wars Story - Black Panther trailer review

Net voordat we gingen opnemen kregen we breaking news vanuit het Star Wars universum. Ron Howard heeft de titel bekend gemaakt van de Han Solo spin-off film, Solo: A Star Wars Story. Dus weer een mooi moment om het over onze favoriete franchise te hebben. Verder bespreken we de eerst trailer van de The New (horror) Mutants. Gambit krijgt eindelijk een release datum. We kunnen weer in onze vingers knippen met The Adams Family. Speelgoedfabrikant Hasbro begint een eigen filmstudio. En we reizen af naar Wakanda met de nieuwe Black Panther trailer. En deze week sluiten we af met 6 nieuwe films die deze week uitkomen, waaronder Home Again en Geostorm. Heel veel luisterplezier met de 14e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 13: Avatar's heart will go on - Blade Runner 2049 review

Aflevering 13 in de week van vrijdag de 13e... Het klinkt als onheil maar het is ons toch gelukt. Deze week hebben we het over de Titanic die in Pandora is aangekomen. Jared Leto mag een rood fluwelen badjas aan voor zijn rol als Hugh Hefner. De bruiloft van Angelina Jolie en Frankstein is uitgesteld. En we hebben 2 verse nieuwe trailers vanuit New York Comic Con van Pacific Rim: Uprising en Justice League. We geven onze spoilervrije mening over Balde Runner 2049. En er komen maar liefst 10 nieuwe films uit deze week. Veel luisterplezier met de 13e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 12: Lord & Miller terug de ruimte in - Detroit review

Een dagje later dan normaal maar we zijn er weer met een goed gevulde aflevering. Na het Han Solo fiasco schieten Lord & Miller terug de ruimte in met Artemis. It is officieel de best lopende horrorfilm ooit. Mark en Nils kunnen niet wachten op The Last Jedi die nu echt af is en hopelijk veilig opgeborgen ligt in een kluis. We hebben het over de beeldjesverzameling van Brimstone. En J.J. Abrams tekent voor de live-action verfilming van Your Name. Nils geeft een spoilervrije review van Detroit. En eindelijk is het zover! Blade Runner 2049 is vanaf deze week in de bioscoop. Veel luisterplezier met de 12e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 11: Terminator is back - Kingsman: The Golden Circle & Wind River review

We are back! En deze week met vier nieuwsitems en maar liefst twee spoilervrije reviews. Linda Hamilton keert terug naar the Terminator franchise. We bespreken de eerste trailers voor Maze Runner: The Death Cure en Tomb Raider. En we gaan spoken met de New Mutants. We geven onze korte reviews over Kingsman: The Golden Circle en Wind River. We gaan bouwen met de nieuwe Lego Ninjago movie en we denken nog eens goed na over ons eigen leven met de film Brad's Status. Veel luisterplezier met de 11e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 10: Star Wars 9 vs. Wonder Woman 2 - Najaars preview

We gaan de dubbele cijfers in met aflevering 10. En deze week is het alleen maar positief filmnieuws namelijk dat J.J. Abrams de nieuwe regisseur wordt van Star Wars Episode 9. De eerste foto's van Hellboy staan online. Lord en Miller keren terug voor The Lego Movie 2. En onze Vlaamse buren mogen Beverly Hills Cop 4 gaan regisseren. We maken ons klaar voor de koude gure herfst met onze najaars preview. En we sluiten weer af met 2 films die vanaf deze week in de bioscoop te zien zijn. En..! Omdat het de 10e aflevering is mogen we namens www.old-school-toys.nl een Funko-pop weg geven. De winnaar zullen we bekend maken in aflevering 12. Veel luisterplezier met de 10e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 9: Star Wars Episode IX - It review

Nils en Mark kijken deze week in hun glazen bol, terwijl Narana nog een beetje nabibbert van It. Colin Trevorrow is niet langer de regisseur van Star Wars Episode 9. Maandag hebben we deze podcast opgenomen en je hoort nu hoe goed Nils en Mark kunnen voorspellen wie het wel wordt. We bewonderen de eerste beelden van Rami Malek als Freddie Mercury en we bespreken de aankomende regisseur van X-Force. Andy Muschietti wordt een drukbezet man als al zijn regisseurswensen in gaan en we zinderen van spanning bij het zien van de eerste trailer van The Current War. Nils en Narana hebben het aangedurfd en zijn speciaal voor de podcast naar It geweest en bespreken kort de film (spoilervrij). The things we do for the podcast…En zoals elke week bespreken we een paar films die vanaf deze week te zien zijn in de Nederlands bioscoop. Heel veel luisterplezier met de 9e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 8: Blade Runner 2036 Short Film - American Made review

Wij als sci-fi liefhebbers zijn dolblij met alle nieuwtjes van afgelopen week! We werden verrast met een Blade Runner 2049 short film genaamd "2036: Nexus Dawn." Ed Skrein maakt een lovenswaardige beslissing en Vision meets Han Solo. We bespreken de eerste foto van Marvel's The Wasp. Een sterke cast voor de Neil Armstrong Biopic en Joss Whedon krijgt een mooie plek op de titelrol van Justice League. Narana geeft een spoilervrije review van American Made en we bespreken maar liefst 4 nieuwe films die deze week uitkomen waaronder de terugkeer van de meest gevreesde clown IT. Veel plezier de 8e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 7: The Jokers Duo - The Dark Tower review

Mark is weer terug dus dat betekend een volle groep en een volle show. Deze week hebben we het over twee films met de Joker, binnen en buiten de DCEU. Speciaal voor Mark hebben we een Star Wars Han Solo nieuwtje. We bespreken de eerste trailer van Last Flag Flying en gaan we binnenkort de nieuwste bioscoopfilms vanuit onze luie stoel kijken? Deze week in de Film Fans Review: Terminator 2: 3D en The Dark Tower. We sluiten af met Kidnap en American Made die deze week in de bioscoop komen. Veel plezier de 7e aflevering van Film Fans Podcast.


Aflevering 6: Obi-Wan Kenobi - The Hitman's Bodyguard review

Mark geniet nog van zijn laatste week vakantie. En Nils kan niet slapen van enthousiasme want: Gaat de Star Wars: Obi-Wan Kenobi film dan toch echt gebeuren? Daniel Craig keert voor de laatste keer terug als James Bond. Guillermo del Toro gaat op een Fantastic Voyage. En we gaan illegaal gokken in de eerste trailer van Molly’s Game. We geven een spoilervrije review van The Hitman’s Bodyguard. En we sluiten af met maar liefst vier nieuwe films die deze week in de bioscoop komen. Veel plezier met de 6e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 5: Star Wars: The Last Jedi - Atomic Blonde review

Narana is weer terug maar nu is Mark op vakantie. Dus het is de taak aan Nils en Narana om je deze week weer te voorzien van de filmnieuwtjes. En die zijn er weer volop. Disney krijgt een eigen streamingdienst. Nieuwe foto's van Star Wars: The Last Jedi. Nog meer nieuwe namen toegevoegd aan de live-action Lion King film. Milla Jovovich in Hellboy. En Leonardo speelt Leonardo. We geven onze spoilervrije review van Atomic Blonde. En we sluiten zoals elke week weer af met de nieuwe films die deze week uit komen in de bioscoop. Veel plezier met de 5e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 4: Bumblebee vs. Aquaman - Summer Blockbusters

Narana is op vakantie dus zijn we deze week met z'n tweeën maar dat maakt het er niet minder gezellig op want we hebben weer genoeg leuke filmnieuwtjes te bespreken. We beginnen met de eerste foto's van Cable. De Bumblebee film gaat het opnemen tegen Aquaman in 2018. Componist Hans Zimmer mag weer een film aan zijn lijst toevoegen. Star Wars Episode IX krijgt een nieuw script en Ian McShane wordt papa. We kijken terug op de summer blockbusters van 2017. En we sluiten af met de Emoji Movie en Atomic Blonde. Veel plezier met de vierde aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 3: Filmnieuws - Valerian and the City of a Thousand Planets review

Ook deze week hebben we weer een aantal leuke filmnieuwtjes te bespreken zoals de eerste trailer voor Ready Player One. Barbie komt naar het grote doek. Justice League heeft lange en dure reshoots. Komt de Terminator terug? En John Wick krijgt concurrentie. We geven een korte spoilervrije review van Valerian and the City of a Thousand Planets. En we sluiten natuurlijk weer af met welke films er deze week in de bioscoop komen. Veel plezier met de derde aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 2: Filmnieuws - San Diego Comic Con - Dunkirk review

Vorige week hadden we veel nieuws van Disney's D23 Expo en deze week is het de beurt aan San Diego Comic Con 2017 waar we veel nieuws te horen kregen over de nieuwe DC en Marvel films. Verder hebben we het over Lin-Manuel Miranda die de muziek gaat schrijven voor Disney's The Little Mermaid. DC's Shazam zal de volgende film worden na Aquaman. En 20th Century Fox herevalueert de Alien franchise. We geven een spoilervrije review van Dunkirk en sluiten af met Valerian and the City of a Thousand Planets en Girls Night Out. Veel plezier met de tweede aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 1: Filmnieuws - D23 special - Dunkirk preview

In deze eerste aflevering beginnen we gelijk sterk met een verslag van alle filmnieuwtjes die we te horen hebben gekregen vanaf Disney's D23 Expo. Maar als eerst praten we over Daniel Craig die terugkeert als James Bond. We bespreken de eerste trailer van Darkest Hour met Gary Oldman als Winston Churchill. En we praten over Matt Reeves' The Batman script. En als afsluiter geven we een korte preview over Dunkirk. Veel plezier met de allereerste aflevering van Film Fans Podcast!