Aflevering 52: Film Fans Luistervragen - Sicario: Day of the Soldado review

Hieperdepiep! Hoera! We vieren in aflevering 52 onze eerste verjaardag. Al een jaar lang mogen we elke week praten over films en blijkbaar doen we iets goeds, want er zijn ook al een jaar lang mensen die elke week naar ons luisteren. Dit willen we met jou als luisteraar vieren en daarom bespreken we deze aflevering geen filmnieuws, maar wel de vragen van de luisteraar. We hebben alle drie lang uitgekeken naar Sicario: Day of the Soldado en kunnen eindelijk daarover onze spoilervrije mening geven. En we bespreken natuurlijk de films die deze week in de bioscoop komen.

 

We mogen een pret-pakket weggeven voor Ant-Man and the Wasp. Wil je weten wat je er voor moet doen? Luister dan deze aflevering.

 

Nomineer ons voor de Dutch Podcast Awards


Aflevering 51: Greta Gerwig's Women - Hotel Artemis review

Op deze warme zomerdag zijn Nils en Narana hun best aan het doen om niet te smelten op hun zolderkamertjes, want ook deze week brengen zij jou het filmnieuws. Jim Carrey is in onderhandelingen over een rol in de live-action / animatiefilm Sonic the Hedgehog. Greta Gerwig gaat met niemand minder dan Meryl Streep, Emma Stone, Saoirse Ronan en Timothee Chalamet werken aan Little Women. Jared Leto zal zich in gaan leven in het bestaan als vampierachtige slechterik en is de titel van Avengers 4 onthult? In de review deze week: Hotel Artemis. En we bespreken natuurlijk de films die deze week in de bioscoop komen.

 

Volgende aflevering (aflevering 52) vieren we onze eerste verjaardag. We willen hierin jou als luisteraar in het zonnetje zetten. Heb je een leuke vraag voor ons? Stel hem gerust en wie weet kom jij in de uitzending!

 

We mogen bioscoopkaarten weggeven voor Skyscraper. Wil je weten wat je er voor moet doen? Luister dan deze aflevering.

 

Nomineer ons voor de Dutch Podcast Awards


Aflevering 50: De toekomst van Star Wars - Incredibles 2 review

We bespreken in aflevering 50 de toekomst van de Star Wars films. Welke kant wil Lucasfilms op? Er zijn foto’s ‘gelekt’ van Linda Hamilton als Sarah Conner en MacKenzie Davies in Terminator 6. Micheal Bay wilt zijn eigen Ninja Turtles franchise gaan re-booten. Tom Holland laat geheel achteloos, per ongeluk expres, de nieuwe titel van de aankomende Spider-Man film zien. En we trekken onze bokshandschoenen aan voor de trailer van Creed II. Nils en Narana hebben Incredibles 2 al in de voorpremière gezien, dus je krijgt van hun de spoilervrije review. En zoals altijd bespreken we de films die deze week in de bioscoop komen.

 

We mogen een Incredibles 2 pret-pakket weg geven van Disney. Wil je weten wat je hier voor moet doen? Luister dan deze aflevering.

 

Nomineer ons voor de Dutch Podcast Awards


Aflevering 49: De grote DCEU update - Love, Simon review

We zijn even stil geweest rond de DCEU, maar in aflevering 49 houden we er bijna niet meer over op. Geoff Johns stopt als hoofd van DC Entertainment en Walter Hamada neemt zijn taak over. Patty Jenkins heeft via twitter een aantal foto’s en mogelijk de nieuwe titel van Wonder Woman 2 gedeeld. En we werden getrakteerd op een aantal foto’s van Aquaman. We gaan Ewan McGregor zien als een volwassen Danny in het vervolg op The Shining: Doctor Sleep. En we bespreken de tranen trekkende teaser trailer van Dumbo. In de review hebben we deze week Love, Simon. En we bespreken natuurlijk de films die deze week in de bioscoop komen.

 

We mogen bioscoopkaarten weggeven voor Hotel Artemis. Wil je weten wat je er voor moet doen? Luister dan deze aflevering.

 

Nomineer ons voor de Dutch Podcast Awards via: www.podcastawards.nl


Aflevering 48: Wie heeft de Wonka factor? – Jurassic World: Fallen Kingdom review

Wie zal het beste een jonge Willy Wonka kunnen spelen: Ryan Gosling, Ezra Miller of Donald Glover? We bespreken de stemacteurs van de komende animatiefilm The Addams Family. En ook deze week werden weer overladen met nieuwe trailers. Van de acht trailers hebben we er drie uitgezocht om te bespreken: How To Train Your Dragon 3: Hidden World, A Star Is Born en First Man. Nils en Narana delen hun spoilervrije mening over Jurassic World: Fallen Kingdom. En zoals altijd bespreken we weer de nieuwe films die deze week in de bioscoop verschijnen.

 

We mogen bioscoopkaarten weggeven voor Hotel Artemis. Wil je weten wat je er voor moet doen? Luister dan deze aflevering.

 

Nomineer ons voor de Dutch Podcast Awards via: www.podcastawards.nl


Aflevering 47: Trailer Mania - Only The Brave review

Net voor de show verscheurden we de shownotes met het filmnieuws van afgelopen week, omdat we werden bedolven onder de gave trailers. Daarom bespreken we deze week zes nieuwe trailers. Cinderella breekt haar glazen muiltje in Wreck-It Ralph 2. LEGOLAND is niet meer hetzelfde dankzij Duplo in The LEGO Movie 2: The Second Part. Bumblebee kiest zijn nieuwe eigenaresse uit. Londen vreet een kleine stad op in Mortal Engines. In Peppermint wordt Jennifer Garner een bad-ass chick, en over bad-ass chicks gesproken; Widows doet zeker niet onder voor Peppermint. Mark en Nils geven hun review over Only the Brave en we verwelkomen weer twee nieuwe films in de bioscoop waaronder Jurassic World: Fallen Kingdom.


Aflevering 46: Boba Fett: A Star Wars Story - Christopher Robin trailer review

Vorige week hebben we een wedje gelegd over de verkoopcijfers van dit weekend van Solo: A Star Wars Story. Jeetje, wat hadden wij alle drie een ongelijk! Hoe ongelijk we hadden hoor je in aflevering 46. Daarna gaan we verder met nog meer Star Wars nieuws, want er is een nieuwe film aangekondigd over Boba Fett. Idris Elba maakt een nieuwe versie van de klokkenluider van de Notre Dame. En we smelten weg, niet van de warmte, maar van de nieuwe trailer van Christopher Robin. Deze week geen review, maar wel 6 aankondigingen van films die deze week in de bioscoop verschijnen.


Aflevering 45: Spielberg & DiCaprio reünie - Deadpool 2 review

Gaan Steven Spielberg en Leonardo DiCaprio een reünie houden? Dit keer gaan ze werken aan een biopic over Ulysses S. Grant. Famke Janssen gaat samen werken met een aantal grote namen in The Poison Rose. Krijgt Jake Gyllenhaal de rol van klassieke schurk Mysterio in het vervolg van Spider-Man: Homecoming? En we werden verrast door de trailer van Mowgli, de film van Warner Bros. Pictures. We bespreken Marvel’s grofgebekte huurling Deadpool 2 in de spoilervrije review. En aankomende week verheugen we ons natuurlijk op Solo: A Star Wars Story en vier andere films die verschijnen in de bioscoop.


Aflevering 44: Middle Earth of DCEU? - Isle of Dogs review

Willen we Peter Jackson terugzien in Middle Earth of toch in de DCEU? Dat is de vraag voor vandaag. Chris Evans gaat in de nieuwe film van Neill Blomkamp spelen. Ryan Reynolds moet binnenkort de vrouw van de hitman gaan beschermen. Jordan Peele heeft een nieuwe nachtmerrie aangekondigd. En we bespreken de trailers van The Predator en Bohemian Rhapsody. Isle of Dogs zit deze week in de spoilervrije review. En we verheugen ons op Deadpool 2 en twee andere films die deze week verschijnen in de bioscoop.


Aflevering 43: Stop-Motion Extravaganza

Mark is weer terug en hij verpest gelijk een belangrijke film voor Nils en Narana. Fijne binnenkomer! Deze week geen review, daarom bespreken we extra veel filmnieuws. De stop-motion meester Laika Studios heeft de naam en een synopsis gegeven van hun nieuwste film. Ryan Reynolds denkt dat er geen Deadpool 3 komt. Mel Gibson wil Mark Walhberg om te spelen in de tweede wereldoorlog-drama Destroyer. John Rambo wordt weer uit het ijs gehaald voor Rambo 5. Tenacious D komt met opvolger van film The Pick of Destiny. En we bespreken de eerste teaser trailer voor A Simple Favor. En ook deze week bespreken we de aankomende films in de bioscoop, waaronder de stop-motion film van Wes Anderson, Isle of Dogs.


Aflevering 42: Infinity War breekt records - I Feel Pretty review

De filmcijfers van afgelopen weekend zijn binnen en Nils wrijft het er even goed in, hij heeft gewonnen. Avengers: Infinity War breekt alle records! De trailer van Ant-Man & the Wasp kwam nog net op tijd binnen om mee te kunnen doen in de show. LAIKA gaat een vijfde film maken met hele goede (stem)acteurs. Brad Pitt gaat een film over het Weinstein-schandaal produceren. We hebben nieuwe afbeeldingen gezien van Disney’s Christopher Robin en een gelekte foto van M. Night Shyamalan’s Glass. We geven twee tickets weg voor Lady Bird. Narana zegt: I feel pretty! En we sluiten af met de nieuwe films van aankomende week.

 

Interessante links:

Trailer Ant-Man & the Wasp 

 

Vanaf 4 mei in de bioscoop:

I Feel Pretty - komedie

The Death of Stalin -komedie

Truth or Dare - horror

Unsane - thriller

A Man of Integrity - drama, Engels, Perzisch

Blue - natuurfilm, Nederlands: 


Aflevering 41: Is Mad Max in gevaar? - Hostiles review

Avengers: Infinity War, wat hebben we daar zin in! Nils en Narana speculeren over de openingscijfers van Avengers: Infinity War. Gaan ze records breken of wordt het alleen een prima box office? Gaat het vervolg op Mad Max Fury Road nog door? De kleine jongen in Nils wordt heel blij, want F. Gary Gray gaat van Hasbro serie M.A.S.K. een film maken. Steven Spielberg is in onderhandelingen met DC om de film Blackhawk te produceren en Guillermo del Toro heeft een meerjarige deal gesloten met DreamWorks Animation. We bespreken de trailer van Hotel Artemis, een geheim ziekenhuis wat alleen toegankelijk is voor criminelen. Nils geeft zijn spoilervrije recensie van westernfilm Hostiles en we sluiten de show af met 6 nieuwe films die aankomende week verschijnen.

 

Interessante links:

Hotel Artemis Trailer

 

Vanaf 25/26 april in de bioscoop 

Avengers: Infinity War - actie, avontuur

Buurman & Buurman hebben een nieuw huis! - kinderfilm, familiefilm, animatie

De Matchmaker - romantiek, komedie

La Holandesa - drama, Nederlands, Spaans, Engels

 The Guernsey Literary Society - drama, romantiek

Romans - drama