Film Fans Review: Skyscraper

In Hong Kong is het hoogste gebouw ooit gebouwd. Met zijn 1100 m hoogte is de Pearl bijna 4 keer zo hoog als de Effeltoren. Als dit gebouw in de brand vliegt moet Will Sawyer, een voormalige FBI gijzeling-reddingswerker, zijn gezin redden. Is het domme actie of heeft het toch een mooi verhaal?

 

In deze aflevering hoor je de spoilervrije review van Narana.

 

 


Film Fans Review: Redbad

 

Wat zou je doen als je Frisii-volk je verbandt, je bij Engels sprekende Vikingen terecht komt en daar hoort dat in je thuisland je bloedeigen zus wordt uitgehuwelijkt aan een Frankische koning? Dan ga je haar en je volk van de ondergang redden! Want wij zijn vrije mensen! 

 

In deze aflevering hoor je de spoilervrije review van Narana. 

 

  


Film Fans Review: Tag

Tikkie Jij bent 'em. Weet je nog, vroeger, hoe simpel vermaak kon zijn. Maar stel je voor dat je getrouwd bent, kinderen en een vaste baan hebt en je beste vriend komt ineens binnenstormen op je werk en wilt jou tikken... Dit alles gebeurd in de nieuwe komediefilm "Tag".

 

Nils en Narana geven hun spoilervrije review over dit waargebeurde verhaal (ja, je leest het goed, waargebeurd). 

 

 

 

 


Film Fans Review: Ocean's 8

Wat doe je als je vijf jaar, acht maanden en twaalf dagen in de cel zit? Maak je dan plannen om je leven te beteren? Droom je van een full-time baan en wil je de mogelijkheid hebben om elke maand netjes je hyptheek te betalen? Nee, dan bereidt je natuurlijk de grootste roofoverval van je leven voor! Zodra Debbie Ocean vrij komt, stelt ze een team van experts samen om een schat van minimaal 150 miljoen dollar te stelen.

 

In deze aflevering geven Nils en Narana hun spoilervrije review van Ocean’s 8. 

 


Film Fans Review: Solo: A Star Wars Story

Vijf maanden geleden lag er overal sneeuw en moesten wij onze levens riskeren op de gladde wegen om Star Wars: The Last Jedi te zien. Nu schijnt de zon en kan je in je korte broek naar de tweede stand-alone film Solo: A Star Wars Story. Is dit niet te snel achter elkaar? Twee Star Wars films in 5 maanden tijd. En wat vinden wij van Alden Ehrenreich en Donald Glover als de nieuwe Han Solo en Lando Calrissian?

  

In deze aflevering hoor je de spoilervrije review van Nils en Mark. 

 


Film Fans Review: Tully

Charilze Theron kan alles. Van powervrouw in Mad Max: Fury Road en Atomic Blonde tot wanhopige huismoeder in Jason Reitman’s nieuwe film Tully. Met twee jonge kinderen die veel aandacht nodig hebben en de derde net geboren trekt Marlo het niet meer, en neemt op aanraden van haar broer een “night nanny” aan genaamd Tully. Wanneer Tully ’s nachts voor het pasgeboren kind zorgt gaat Marlo’s leven weer een goede kant op. Ze ziet alles weer positief in en lijkt erg veel gemeen te hebben met de jonge Tully.

 

In deze aflevering hoor je de spoilervrije review van Nils. 


Film Fans Review: Avengers: Infinity War

In 2008 begon het allemaal. Iron Man kwam in de bioscoop. Het begin van de Marvel Cinematic Universe (MCU). Daarna volgde al snel The Incredible Hulk, Thor, Captain America en ga zo maar door. Nu 10 jaar later komen alle helden en hun bondgenoten oog in oog te staan met de grootste en sterkste slechterik ooit, Thanos en zijn Black Order. Het is aan de Avengers om ervoor te zorgen dat deze Mad Titan niet alle Infinity Stones bij elkaar weet te krijgen, en zijn verwoesting een einde brengt aan alles wat ons lief is.

 

In deze aflevering hoor je de spoilervrije review van Nils. 

 


Film Fans Review: Junk Head

Junk head is een stop motion film van Takahide Hori en gaat over een mens wat leeft in een surrealistische verre toekomst, waarin de mensheid een manier heeft gevonden om eeuwig te leven door gen-mutatie. Hij gaat op zoek in de lagere lagen van de samenleving naar een manier om voortplanting opnieuw te ontdekken. De missie gaat verre van goed en hij beland in een dystopische wereld van ooit gemaakte klonen van de mensheid.

 

In deze aflevering hoor je de spoilervrije review van Narana.


Film Fans Review: Rampage

Gooi een grote albino zilverrug gorilla, een enorme vliegende wolf en een gigantische gemuteerde krokodil samen in de mix met de kolossale spierballen van Dwayne “The Rock” Johnson en je krijgt de actie-avonturenfilm Rampage: Big Meets Bigger.

 

In deze aflevering hoor je de spoilervrije review van Nils en Narana.


Film Fans Review: A Quiet Place

Shhhhhh.. Om te overleven mag je geen geluid maken. Als ze je horen, zullen ze op je jagen. Deze meester-film van John Krasinski is spannend van begin tot eind, en zorgt ervoor dat je op je puntje van je stoel zit en de bak popcorn die je tijdens de film wilt opeten helemaal vergeet (of niet durft op te eten omdat het teveel kraakt).

 

In deze aflevering hoor je de spoilervrije review van Nils.


Film Fans Review: Bankier van het Verzet

Oorlog voeren is zeker niet gratis. Een land draaiende houden, zorgen dat je volk kan eten en drinken en verzet-acties tegen je onderdrukkers uitvoeren is een prijzige bezigheid. Dat kunnen Walraven en Gijs van Hall je als geen ander vertellen. Zij waren de bankiers van het verzet.


Film Fans Review: Death Wish

Chicago wordt steeds onveiliger. Elke dag wordt er op de radio gesproken over overvallen en schietpartijen. Chirurg Paul Kersey behandeld de ene schotwond na de andere, tot op een dag zijn eigen vrouw en dochter op de operatietafel belanden. Wanneer de politie niets voor hem kan betekenen en de daders vrij rondlopen, besluit Kersey het heft in eigen handen te nemen.


Film Fans Review: Red Sparrow

Noodgedwongen om voor haar zieke moeder te kunnen blijven zorgen wordt Jennifer Lawrence van beroemde ballerina opgeleid tot een Sparrow, een meester verleidster van de Russische geheime dienst. Haar eerste doelwit is een Amerikaanse CIA agent, gespeeld door Joel Edgerton. Een film over de Russische geheime dienst zonder Russische acteurs?

In deze aflevering hoor je de spoilervrije review van Nils en Narana.


Film Fans Review: Fifty Shades Freed

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, de climax van het wereldwijd succesvolle Fifty Shades-fenomeen. Tja, wat zullen we er van zeggen? Nils werd uitgedaagd. Nils zei onder grote sociale druk “ja”. Narana had lol.

In deze aflevering hoor je van Nils en Narana (spoilervrij) hoe deze film-ervaring was…


Film Fans Review: Early Man

De makers van Wallace & Gromit zijn terug met een nieuwe klei stop-motion film: Early Man. Holbewoner Dug en zijn stamgenoten wonen vredig in hun vallei totdat ze worden aangevallen en weggedreven door Lord Nooth en zijn bronstijd leger. De enige manier om hun vallei terug te krijgen is de bronstijd te verslaan met een potje voetbal. De film zit vol met unieke karakters, woordgrappen en de typische, droge humor die we van Aardman Animations gewend zijn.

In deze aflevering hoor je een korte review van Nils (spoilervrij).


Film Fans Review: The Florida Project

Walt Disney World Florida, zo dichtbij maar zo ver weg. De 6 jarige Moonee woont samen met haar moeder in een motel vlakbij het pretpark. Ze hebben weinig geld en de zomervakantie is net begonnen dus Moonee moet met haar vriendjes zichzelf proberen te vermaken. Dit lukt prima, maar wel af en toe tot grote ergernis van motelmanager Bobby.

In deze aflevering hoor je een korte review van Nils en Narana (spoilervrij).


Film Fans Review: Black Panther

De koning van Wakanda, het best verborgen land ooit, is dood. Zijn zoon T’Challa keert terug naar Wakanda om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Bij het koningschap hoort ook nog een andere taak; superheld Black Panther. Zijn kracht en moed worden op de proef gesteld. Is hij wel geschikt als koning? Geconfronteerd met verraad en gevaar moet T’Challa zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.

In deze aflevering hoor je een korte review van Nils en Narana (spoilervrij).


Film Fans Review: The Post

Wat doe je wanneer je als uitgever en hoofdredacteur van een krant, die op het punt staat om de grote markt op te gaan, geheime overheidsdocumenten in handen krijgt? Een waargebeurd verhaal over The Washington Post tegen de Amerikaanse regering. Geregisseerd door Steven Spielberg met in de hoofdrollen Tom Hanks en Meryl Streep. Wat wil je nog meer?

In deze aflevering hoor je een korte review van Nils en Narana (spoilervrij).


Film Fans Review: Downsizing

Als je de kans had om je leven een frisse start te geven met 12,5 miljoen op de bank, zou je dat dan doen? Het enige wat je hoeft te doen is jezelf te laten verkleinen tot 0.0364% van je huidige massa. Je bent daarna rijk, je hebt een mooi huis, hoeft nooit meer te werken en je draagt ook nog eens bij aan het milieu. Dat is de vraag die Matt Damon gesteld krijgt in Downsizing. Paul Safranek en zijn vrouw nemen de grote grote stap in het kleine onbekende en besluiten zich aan te melden voor het Downsize-project. In deze aflevering hoor je een korte review van Nils en Narana (spoilervrij).


Film Fans Review: The Commuter

Gouden tip: Begin nooit een gezin met Liam Neeson want je weet dat je ooit een keer in gevaar gaat komen. Deze keer komt hij als dagelijkse treinreiziger in een crimineel complot terecht waar hij gedwongen wordt om de identiteit van een passagier te achterhalen. Het wordt een race tegen de klok om het leven van zijn gezin en medepassagiers niet in gevaar te brengen.

In deze aflevering hoor je een korte review van Narana (spoilervrij).


Film Fans Review: The Disaster Artist

In 2003 kwam er een film uit die zo slecht was dat je gewoon niet kon snappen hoe en waarom deze film gemaakt kon worden. Maar juist omdat The Room zo slecht was kreeg de film een flinke cultstatus. The Disaster Artist is eigenlijk een making-of van The Room maar dan geacteerd met de broertjes James en Dave Franco in de hoofdrol.

In deze aflevering hoor je een korte review van Nils (spoilervrij).


Film Fans Review: Darkest Hour

2018 Golden Globe winnaar Gary Oldman speelt Winston Churchill die de nieuwe premier van Engeland wordt op één van moeilijkste tijden uit de geschiedenis. Namelijk tijdens de 2e wereldoorlog. Hitler heeft net België, Nederland en een groot deel van Frankrijk veroverd en staat op het punt om Engeland binnen te vallen. Aan Churchill de keuze om zich over te geven of om terug te vechten.

In deze aflevering hoor je de review van Nils en Narana (spoilervrij).

Darkest Hour draait vanaf 18 januari in de bioscoop.


Film Fans Review: The Leisure Seeker

Helen Mirren en Donald Sutherland staan garant voor goed acteerwerk en dat maakt deze film abosluut de moeite om te gaan kijken. Een zieke vrouw en een dementerende man gaan samen in de Leisure Seeker op hun laatste vakantietripje. Maar is dat wel zo’n goed idee?

In deze aflevering hoor je een korte review van Nils (spoilervrij).


Film Fans Review: Molly's Game

De fiches vliegen over tafel, terwijl er iemand bankbiljetten staat te tellen om zichzelf opnieuw in te kopen. 10.000 dollar is de inleg, ……

In deze korte aflevering kun je horen hoe Nils en Narana de laatste bioscoopfilm van 2017: Molly’s Game beleefd hebben (spoilervrij).


Film Fans Review: Thor: Ragnarok

Vrijdag de 13de was voor ons een geluksdag in plaats van een pechdag. We werden namelijk uitgenodigd door Disney om Thor: Ragnarok te komen kijken. Daar hoefden we geen tweede keer over na te denken! Yes please!

In deze korte aflevering kun je horen hoe Nils en Narana de persvoorstelling beleefd hebben en natuurlijk ook wat ze van Thor: Ragnarok vonden (spoilervrij). Thor: Ragnarok draait vanaf 26 oktober in de bioscoop