San Diego Comic Con 2018

San Diego Comic Con 2018 zit er weer op. We hebben dit helaas jaar maar weinig echte nieuwe aankondigingen gehoord. Gelukkig zijn er wel ontzettend toffe nieuwe trailers vrijgegeven!

Glass. (vanaf 23 januari 2019 in de bioscoop)

Regisseur: M. Night Shyamalan

Cast: Bruce Willis, James McAvoy, Samuel L. Jackson,  Anya Taylor-Joy, Sarah Paulson, Spencer Treat Clark, Charlayne Woodard


 

Aquaman. (vanaf 13 december 2018 in de bioscoop)

Regisseur: James Wan

Cast: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Temuera Morrison, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Patrick Wilson, Nicole Kidman


 

SHAZAM! (vanaf 4 april 2019 in de bioscoop)

Regisseur: David F. Sandberg

Cast: Zachary Levi, Mark Strong, Ross Butler, Jack Dylan Grazer, Djimon Hounsou


 

Godzilla: King of Monsters. (vanaf 30 mei 2019 in de bioscoop)

Regisseur: Michael Dougherty

Cast: Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Vera Farmiga, Sally Hawkins, Kyle Chandler


 

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. (vanaf 14 november 2018 in de bioscoop)

Regisseur: David Yates

Cast: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol,

Ezra Miller, Jude Law, Johnny DeppFirst Look foto mania

Entertainment Weekly heeft ons erg blij gemaakt met deze week met heel wat "First Look" foto's van; Godzilla: God of Monsters, Shazam, Glass, Aquaman, Venom, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald en Bumblebee.

Godzilla: God of Monsters

Shazam

Glass

Aquaman

Venom

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald

Bumblebee


Winactie Ant-Man and the Wasp

Scott Lang worstelt met de gevolgen van zijn keuzes als superheld en als vader en probeert hij zijn privéleven in evenwicht te brengen met zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man. Als hij wordt opgeroepen door Hope van Dyne en Dr. Hank Pym moet hij weer in actie komen voor een belangrijke nieuwe missie. Hij moet opnieuw het Ant-Man pak aantrekken en samen met The Wasp leren vechten als een team om de wereld te redden van een bedreiging uit de Quantum Realm.

 

Wil jij dit goodie-pakket winnen? Laat dan weten wat jij zou doen als je heel groot of juist heel klein kunt worden. Dit mag via Instagram / Facebook of per mail. Je kunt mee doen tot 17 juli. We maken de winnaar bekend in aflevering 53 van de podcast. 


Aquaman

Entertainment Weekly heeft nieuwe foto’s gedeeld waarin we Aquaman, Mera en Atlanta zien. Maar ook de 2 bad guys Black Manta en Ocean Master. Wonder Woman 1984

Petty Jenkins heeft via twitter de eerste foto’s en mogelijke titel van Wonder Woman 2 online gezet. De film zal waarschijnlijk Wonder Woman 1984 gaan heten, en op de foto’s zien we niemand minder dan Steve Trevor, back from the dead. Of is het een illusie?
Hotel Artemis winactie

Jean ‘The Nurse’ Thomas (Jodie Foster) is de manager van Hotel Artemis. Een geheim en exclusief ‘members-only’ ziekenhuis voor de gevaarlijkste criminelen ter wereld. Met hulp van assistent Everest (Dave Bautista) verzorgt Jean gewonde huurmoordenaars, bankovervallers, gangsters en andere misdadigers. Binnen de deuren van Hotel Artemis gelden drie regels: géén wapens, géén politie en géén moord. Wanneer in de straten van Los Angeles bloederige rellen losbarsten en de legendarische maffiabaas Orian Franklin (Jeff Goldblum) het gebouw betreedt, staan de verhoudingen tussen de patiënten op scherp. Jean moet een beslissing nemen die de toekomst van haar ziekenhuis én iedereen erbinnen in gevaar brengt. De veiligste plek voor criminelen is de gevaarlijkste geworden…

 

We mogen van Dutch FilmWorks 2 x 2 tickets weggeven voor Hotel Artemis. Wil je weten wat je er voor moet doen? Luister dan naar de Aflevering 48 en volg onze instructies…


Trailers extravaganza - week 23 2018

Disney Princesses komen samen voor de nieuwe Wreck It Ralph Trailer

Een nieuwe poster en trailer is vrijgegeven voor Ralph breaks the internet: Wreck-It Ralph 2.

In de trailer zien we de lang verwachtte scene met alle Disney prinsessen bij elkaar. 

Vanaf 12 december in de bioscoop


DE LEGO® movie 2 trailer 

In de Lego movie 2 trailer zien we de oude helden van Steenstad terug in een nieuw avontuur.

De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: LEGO DUPLO®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen. 

Vanaf 6 februari 2019  in de bioscoop

Trailer Bumblebee 

In de trailer van de nieuwste Transformers spin-off film wordt het verhaal van Bumblebee verteld. Hoe hij is aangeschaft, hoe hij een band opbouwt met zijn eigenaar en dat ze samen avonturen beleven.

Vanaf 26 december in de bioscoop

 


Trailer Mortal Engines 

Mortal Engines is een toekomstige Nieuw-Zeelands-Amerikaanse post-apocalyptische sciencefictionfilm, geregisseerd door Christian Rivers en gebaseerd op het eerste boek van de Levende steden-boekenreeks van Philip Reeve.

Vanaf 13 december in de bioscoop


Trailer Peppermint 

Peppermint heeft Jennifer Garner in de hoofdrol. Ze speelt een moeder die wraak wil nemen, nadat haar leven op de kop is gezet door een aanval op haar familie.

Vanaf 6 september in de bioscoop


WIDOWS trailer 

WIDOWS vertelt het verhaal over vier vrouwen die niets met elkaar gemeen hebben behalve een schuld die is achtergelaten door de criminele activiteiten van hun overleden echtgenoten. Veronica, Alice, Linda en Belle nemen hun lot in eigen handen en smeden een toekomst op hun eigen voorwaarden.

Vanaf 3 januari 2019 in de bioscoopFilm Fans Extra: Deadpool 2 winactie

We mogen van Twentieth Century Fox Film Corporation jou overladen met prijzen. We geven 3 setjes van twee tickets voor Deadpool 2 weg en ook nog eens 2 hele andere toffe Deadpool-prijzen.  Wil je weten wat je er voor moet doen? Luister dan naar de Deadpool 2 Extra aflevering en volg onze instructies…

 

 

 

Deadpool 2

Marvel’s grofgebekte huurling is terug! Groter, beter en nog vaker zonder broek dan ooit tevoren. Wanneer er een supersoldaat met een moorddadige missie arriveert, wordt Deadpool gedwongen om na te denken over vriendschap, familie en wat het daadwerkelijk betekent om een held te zijn. Dit alles terwijl hij iedereen er 50 tinten grijs van langs geeft. Want soms moet je het vuil spelen om het goede te doen.

 

Deadpool 2 is vanaf 17 mei 2018 in de Nederlandse bioscoop te zien, ook in Dolby Cinema, 4DX en IMAX. 

©2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.


Missing Link wordt de vijfde stop-motion film van Laika

De stop-motion studio heeft hun vijfde titel aangekondigd: Missing Link. De charismatische Sir. Lionel Frost (Hugh Jackman) ziet zichzelf als ’s werelds beste verkenner op het gebied van Mythes en Monsters. Zijn mede-ondezoekers zien het anders. Om het tegendeel te bewijzen gaat Sir Lionel Frost op zoek naar een legendarisch wezen uit onze oergeschiedenis: The Missing Link.


Nieuwe "Ant-Man & the Wasp" trailer en poster

We zijn nog aan het bijkomen van Avengers: Infinity War en we worden alweer getrakteerd op een nieuwe poster en trailer van Marvel's "Ant-Man & the Wasp".

 

"Terwijl Scott Lang zijn balans probeert te vinden tussen het zijn van een Super Held en een vader, zijn Hope van Dyne en Dr. Hank Pym druk met bezig een missie waarbij Ant-Man en The Wasp samen moeten werken om zo geheimen uit het verleden aan het licht te brengen."

 

Gelukkig hoeven we hier niet zo lang meer op de wachten want de film draait al vanaf 18 juli 2018 in de bioscoop.

Kijk hieronder de nieuwe trailer


Gelekte foto van M. Night Shyamalan's "Glass"

Op CinemaCon (een exclusieve vakbeurs voor bioscoop-eigenaren) kregen de gasten de eerste trailer van M. Night Shyamalan's "Glass" te zien. Deze mogen wij als normale stervelingen nog niet zien, maar er is wel een foto gelekt, waarin we Bruce Willis als David Dunn, Samuel L. Jackson als Elijah Price (a.k.a. Mr. Glass) en James McAvoy als Kevin Wendell Crumb (a.k.a. The Horde) zien.

 

Glass draait vanaf 23 januari 2019 in de bioscoop.

 


Nieuwe foto's van Disney's "Christopher Robin"

In een artikel van het Amerikaanse blad Entertainment Weekly, stonden deze twee nieuwe geweldige foto's van de komende live-action Disney film "Christopher Robin". We zien de oudere opgegroeide Christopher Robin (gespeeld door Ewan McGregor) rondlopen met zijn geliefde Winnie The Pooh. Verder zien we onze andere vrienden uit het bos lekker relaxen op het strand.

 

Wij hadden al zin in deze film maar dankzij deze foto's nog veel meer.

Christopher Robin draait van 2 augustus 2018 in de bioscoop.


Buurman & Buurman première winactie

Op 22 april vindt de première van ‘Buurman & Buurman – Hebben een nieuw huis’ plaats bij Cinema Oostereiland in Hoorn. Na de première mogen de winnaars ook nog gratis naar de expositie van Buurman & Buurman in het museum van de 20e Eeuw.

 

Wil jij bij deze feestelijke gebeurtenis aanwezig zijn?

Mail dan het antwoord op de volgende vraag: Wat zeggen Buurman en Buurman als de klus geklaard is? naar mail@filmfanspodcast.nl


Wie weet win jij deze speciale première-kaartjes voor je gezin! We mogen drie gezinnen blij maken. Reageer snel, want we kiezen de winnaar donderdag 19 april rond 18:00 uur, zodat we op tijd kunnen zorgen dat jij/jullie op de gastenlijst komen.


Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Gellert Grindelwald (Johnny Depp) is weer op vrije voeten en hij begonnen met het rekruteren van volgelingen om zijn doel te bereiken. Hij wil dat tovenaars zich niet meer hoeven te verstoppen voor dreuzels en kunnen heersen over de wereld. 

Albus Perkamentus (Jude Law) ziet zichzelf genoodzaakt om in te grijpen, maar hiervoor heeft hij hulp nodig van zijn voormalige student: Newt Scamander (Eddie Redmayne). Newt heeft Grindelwald al eens eerder verslagen, lukt het hem nu weer?

 

Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald is een Britse/Amerikaanse avontuur-fantasyfilm van Heyday Films en Warner Bros. Pictures, geregisseerd door David Yates en geschreven door J.K. Rowling. De film is het vervolg op Fantastic Beasts and Where to Find Them uit 2016.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald draait vanaf 15 november in de bioscoop.


Ready Player One posters.

In Ready Player One ga je via een Virtual Reality bril de OASIS in. Een wereld waar alles mogelijk is, en die vol zit met je favoriete film en game karakters van de jaren 80 tot aan nu. Ter ere daarvan zijn er re-makes van old school (en de Matrix) posters gemaakt met daarin de Avatar karakters van de nieuwe film verwerkt.

Ready Player One draait vanaf 29 maart in de bioscoop.


Wreck it Ralph 2 poster en trailer

Eerder deze week werden we blij verrast met de eerste offciële poster van de nieuwe Wreck it Ralph film.

 

En eindelijk staat de eerste trailer online! We zien Ralph en Vanellope die via de internet router voor het eerst op het internet terecht komen.

 

Wreck it Ralph 2: Ralph Breaks the Internet draait vanaf 12 december 2018 in de bioscoop.


Winactie: Bob de Bouwer - Mega Machines

Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Bob vraagt een andere bouwer, Conrad, om met zijn Mega Machines te helpen met het leegmaken van de steengroeve. Conrad is stiekem jaloers dat Bob het contract voor de bouw van de dam heeft gekregen. Hij wil Bobs reputatie onderuithalen dus besluit hij de dam te saboteren. Bob heeft al snel in de gaten dat er iets niet pluis is… en nu zullen hij en zijn team er alles aan moeten doen om Lentestad te redden!

 

Heb je zin om je kleintje te verrassen met een bioscoopuitje? Doe dan mee met onze prijsvraag. We mogen van Just Entertainment 3 pakketten weggeven met onder andere een bioscoopkaartje + een Bob de Bouwer boekje. Om mee te dingen naar de prijs, kun je antwoord geven op de volgende vraag: Kunnen wij het maken?

Mail je antwoord + je naam naar ons of neem contact met ons op via Facebook. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens aflevering 33 (27 februari 2018) van de podcast.


Solo: A Star Wars Story - Teaser Trailer.

Eindelijk is het zover. De eerste Teaser Trailer van "Solo: A Star Wars Story" is verschenen. Hiermee is de promotie nu dan toch echt begonnen voor de tweede standalone film uit het Star Wars universum.

 

De film is geregisseerd door Ron Howard, met in de hoofdrollen: Alden Ehrenreich, Donald Glover, Emilia Clarke, Woody Harrelson, Joonas Suotamo en Paul Bettany.

 

Vanaf 23 mei in de bioscoop.

 

Ook zijn er vier toffe karakter posters verschenen. We zien van links naar rechts: Alden Ehrenreich als Han Solo, Joonas Suotamo als Chewbacca, Donald Glover als Lando Calrissian en Emilia Clarke als Qi'ra.


Super Bowl 2018: TV Spots & Trailers

Afgelopen zondag nacht was het weer zover. In Amerika was het grootste sportevenement van het jaar weer op tv: De Super Bowl. Voor dit American Football evenement staat heel de Verenigde Staten op zn kop en zit iedereen met familie en vrienden voor de televisie. Elk jaar treedt er ook altijd een grote artiest op tijdens de rust. Dit jaar was dat Justin Timberlake.

 

Maar wat wij nog leuker vinden is dat er ook elk jaar spannende nieuwe trailers en tv spots te zien zijn tijdens de rust. Hieronder vindt je een overzicht van alle spots en trailers.

 

Solo: a Star Wars Story - Super Bowl TV Spot

 

Jurassic World: Fallen Kingdom - Super Bowl Trailer

 

Mission: Impossible - Fallout - Super Bowl Trailer

 

Skyscraper - Super Bowl Trailer

Avengers: Infinity War - Super Bowl TV Spot

 

Netflix | The Cloverfield Paradox - Super Bowl TV Spot

De film is nu te zien op Netflix.

 

A Quiet Place - Super Bowl TV Spot

 

Red Sparrow - She's Out of Your League - Super Bowl TV Spot


Nieuw! Film Fans Interview: Patrick Kicken

In ons eerste Film Fans Interview schuiven we aan bij niemand minder dan Patrick Kicken. Hij is radiomaker geweest, bekend van Kicken.com, heeft verschillende boeken geschreven en podcast-goeroe. Hij is te horen op zijn eigen podcasts “Leven Zonder Stress” en “Praten over Bewustzijn”.

We spreken Patrick over zijn uitgebluste liefde voor films. Waarom genoot hij "vroeger" zo van films en kan hij dat nu niet meer? En kunnen wij Film Fans het vuurtje weer een beetje aanwakkeren? Je hoort het in de eerste aflevering van Film Fans Interview.

 

Interessante links:

https://www.facebook.com/nondualiteit/

Leven zonder stress: http://luchtigleven.nl (Apple) en http://pdcst.nl (Android)

Praten over Bewustzijn: http://prtn.nl (Apple) en http://bwstzn.nl (Android)


Dundee krijgt een nieuwe film?

Dundee: the son of a legend returns home. Zou het echt zijn of een toffe stunt? Wij weten het niet. Er zijn inmiddels 3 trailers opgedoken en een website die vertellen dat er een sequel komt van de Dundee films, maar of het echt waar is...?


Nieuwe castfoto's en plotdetails van Incredibles 2

Disney heeft de nieuwe castfoto's en een korte synopsis uitgebracht van Incredibles 2. We zien bekende gezichten uit het eerste deel maar ook een paar nieuwe met daarbij misschien wel de nieuwe slechteriken?

 

"Onze favoriete superhelden familie is terug in Incredibles 2. Maar deze keer staat Helen wat meer op de voorgrond terwijl Bob thuis mag blijven met de kinderen, Dash en Violet. Ze proberen een normaal leven te lijden maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker omdat ze nog niet weten wat de krachten van baby Jack-Jack precies zijn. De familie en Frozone moeten weer samen gaan werken wanneer er een nieuwe super schurk opduikt."

 

Incredibles 2 draait vanaf 27 juni 2018 in de bioscoop.


De officiële synopsis van Solo: A Star Wars Story

Disney heeft de officiële synopsis van Solo: A Star Wars Story bekend gemaakt.

 

"Het verhaal gaat over onze favoriete smokkelaar uit een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan. Tijdens zijn avonturen door de duistere en criminele onderwereld, ontmoet Han Solo zijn toekomstige copiloot Chewbacca en de beruchte gokker Lando Calrissian."

 

Ondanks we nog steeds geen trailer hebben gezien heeft Disney nog een keer duidelijk bekend gemaakt dat de film toch echt op 25 mei, 2018 in de bioscopen te zien zal zijn.


Trailer van Tully

Charlize Theron speelt de hoofdrol in de film Tully. Het verhaal gaat over een overwerkte moeder die een nanny krijgt voor de nachturen.

De nanny wordt gespeeld door Mackenzie Davis. De regie is in handen van Jason Reitman.


Netflix maakt vervolg op Bright

Netflix heeft een vervolgfilm besteld van Bright. Regisseur en schrijver David Ayer keert wederom terug en de verwachting is dat zowel Will Smith als Joel Edgerton ook weer te zien zijn. Netflix maakte dit bekend door een video online te zetten waarin mensen auditie doen om Ork te mogen spelen.


Trailer: Annihilation

Gebaseerd op de bestseller Southern Reach Trilogy, Annihilation van Jeff VanderMeer, met Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez, Tessa Thompson, Tuva Novotny en Oscar Isaac. Geschreven en geregisseerd door Alex Garland (Ex Machina, 28 Days Later). Geproduceerd door Scott Rudin, p.g.a. Andrew MacDonald, p.g.a. Allon Reich, p.g.a. Eli Bush, p.g.a.


Eerste poster van Ocean's 8

Warner Bros. heeft de eerste Ocean's 8-poster uitgebracht voor de aankomende spin-off van de Ocean films. Gary Ross (bekend van Hunger Games) regisseert de nieuwe film, waarin Sandra Bullock te zien is als Debbie Ocean, de zus van George Clooney's Danny Ocean. We zien op de poster van links naar rechts: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Awkwafina, Rihanna, Helena Bonham Carter

 


Trailer: Mortal Engines

Vele jaren na de 'zestig minuten durende oorlog', overleven steden een nu verlaten aarde door rond te bewegen op reuzewielen die kleinere steden aanvallen en verslinden om hun bronnen aan te vullen. Mortal Engines is de eerste van vier boeken van Philip Reeve's.


De eerste trailer van Spider-Man: Into the Spider-Verse

De eerste trailer voor Spider-Man: Into the Spider-Verse is het afgelopen weekend online gelanceerd na de première op de Comic-Con Experience in Sao Paulo, Brazilië. Shameik Moore is de stem van Miles Morales, de jonge Afro-Amerikaanse man die Spider-Man is in de comics-serie van Brian Michael Bendis.


Trailer Jurassic World: Fallen Kindom

Jurassic World: Fallen Kingdom pikt de draad vier jaar na de gebeurtenissen in Jurassic World op. Het nieuwe verhaal speelt zich af op Isla Nublar. Het is een geheel verlaten eiland waar alleen nog dinosaurussen leven. Maar als de vulkaan op het eiland zich begint te roeren, is het aan de nieuw opgerichte Dinosaur Protection Group om hen te redden.


Trailer Avengers: Infinity War

Marvel Studios heeft ons getrakteerd op een super volle trailer van Avengers: Infinity War. De film zal het eerste deel zijn van het einde van het lang lopende verhaal van de MCU.

24 uur na het uitbrengen van de trailer kwam Marvel met het bericht dat ze meer dan 230 miljoen keer bekeken zijn. Hiermee verslaan zij IT, die op nummer 1 stond met 197 kijkers.

In de trailer zien we de vele superhelden voorbij komen uit deze film en natuurlijk de vijand Thanos.