Spoiler Spreekuur: Alien

 

Na het horen van alle leuke reacties op de Spoiler Spreekuur aflevering van Interstellar ging Nils op pad naar het zonnige Limburg om bij onze eigenste Marky Mark en zijn zoon Joep aan te schuiven om het te gaan hebben over één van Mark zijn favoriete films: Alien. Alles komt voorbij in het gesprek. Van de spannende “wat je juist niet ziet” scenes, tot de zwart geverfde macaroni en melk met goedkope kaviaar. Maar let dus op als je de film nog niet gezien hebt, SPOILERS!
 
(Check onze Instagram post voor de fantastische microfoon set-up)

 

 


Spoiler Spreekuur: Star Wars: The Rise of Skywalker

 

Eindelijk is het zover! Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker draait nu een aantal weken in de bioscoop, dus is het tijd om de film tot in detail te bespreken en dat doen we met de volle Film Fans Podcast crew.

Heb je de film nog niet gezien, klik deze aflevering nog even weg en vlieg in je X-Wing naar de bioscoop.

 

 


Spoiler Spreekuur: Joker

 

Na de toffe trailer en alle lovende reacties vanaf het Toronto en Venetië Film Festival keek Nils nog meer uit naar deze film. Mark en Narana daarintegen bleven nog wat terughoudend. Nu draait de film iets meer dan een week in de bioscoop en de recensies en bioscoop opbrengsten liegen er niet om. Is de film echt zo goed als iedereen zegt?

 

Nils en Narana bespreken alle plus en minpunten van Joker dus heb je de film nog niet gezien, klik deze aflevering nog even weg en dans naar de bioscoop.  

 

 


Spoiler Spreekuur: Toy Story 4

 

Negen jaar na het einde van de perfecte trilogie is ons favoriete speelgoed weer terug in Toy Story 4. Nils en Narana bespreken uitgebreid de avonturen van Woody, Buzz, Jessie en de nieuwe figuren Forky, Duke Caboom en Ducky & Bunny inclusief spoilers.

  

 


Spoiler Spreekuur: Avengers: Endgame

 

Avengers: Endgame… waar moeten we beginnen? We weten nu waar de prachtige pakken die we in de trailer zagen voor dienen. En Tony zijn bericht aan Pepper, jeetje, Tony! Die eerste scene met Thor, die was… En de eerste keer dat we de Hulk weer zien! De blik van Cap toen hij haar zag… En hoe het eindigde, wat gebeurde er nou met...? Zo veel vragen, zo veel gedachtes, zoveel emoties! Nils en Narana bespreken alles over Avengers: Endgame inclusief alle spoilers. Heb je de film nog niet gezien? Klik dan deze aflevering nog even weg en kijk eerst de film. Je bent gewaarschuwd!

  

 


Spoiler Spreekuur: Captain Marvel

 

Wat vond jij van Captain Marvel? Wat vond jij van Jude Law? Hoe zit het nu met de Kree en de Skrulls? Hoe denk jij over Goose? De manier waarop Captain Marvel aan haar krachten komt, daar is het laatste woord nog niet over gerept. En de verjongingstechniek voor Nick Fury, hoe tof was dat? We wilden heel veel zeggen, maar in de spoiler-vrije review kon dat natuurlijk niet zonder spoilers weg te geven. Daarom hebben we ook een spoiler spreekuur opgenomen. Nils en Narana bespreken alles over Captain Marvel zonder ons in te houden. Heb je de film nog niet gezien? Klik dan deze aflevering nog even weg en kijk eerst de film. Je bent gewaarschuwd!

  

 


Spoiler Spreekuur: Jurassic World: Fallen Kingdom

We konden er al maanden lang niet om heen. Aan de PR kan het niet gelegen hebben, want de trailer draaide in bijna elke bioscoop voor de films. Wij, als regelmatige bioscoopbezoekers waren er al een beetje klaar mee. Maar aan al het wachten komt een eind, daar is hij dan: Jurassic World: Fallen Kingdom draait in de bioscoop. De verkoopcijfers liegen er niet om. Half bioscoopland is gelijk de eerste week al gegaan. Daarom bespreken Nils en Narana de film nog een keertje door.

Heb je de film nog niet gezien? Klik deze aflevering dan nog even weg en luister aflevering 48 voor onze spoilervrij review.

 


Spoiler Spreekuur: Solo: A Star Wars Story

You might wanna buckle up, baby! Want Nils, Narana en Mark bespreken alle ins & outs van Solo: A Star Wars Story. Wat vonden we van het verhaal, de karakters, de cameo’s? Alles komt voorbij.

 

Heb je de film nog niet gezien maar ben je wel benieuwd naar onze mening? Luister dan naar de spoilervrije review op ons kanaal.

 

 


Spoiler Spreekuur: Deadpool 2

Charilze Theron kan alles. Van powervrouw in Mad Max: Fury Road en Atomic Blonde tot wanhopige huismoeder in Jason Reitman’s nieuwe film Tully. Met twee jonge kinderen die veel aandacht nodig hebben en de derde net geboren trekt Marlo het niet meer, en neemt op aanraden van haar broer een “night nanny” aan genaamd Tully. Wanneer Tully ’s nachts voor het pasgeboren kind zorgt gaat Marlo’s leven weer een goede kant op. Ze ziet alles weer positief in en lijkt erg veel gemeen te hebben met de jonge Tully.

 

In deze aflevering hoor je de spoilervrije review van Nils.

 


Spoiler Spreekuur: Avengers: Infinity War

#ThanosDemandsYourSilence.

Nou, Thanos kan de pot op met zijn ‘silence’, want Nils en Narana bespreken Avengers: Infinity War met alle spoilers die erbij horen. De film waarin 10 jaar Marvel Cinematic Universe gevierd wordt en alle Avengers samen komen om de gekke, en daardoor ook levensgevaarlijke titaan Thanos te verslaan. Hij kan de mensheid zomaar wegvagen van de aardbodem, als de Avengers niet slagen om hem te stoppen…

 

 


Spoiler Spreekuur: Ready Player One

Zet je Virtual Reality bril op en ga met Nils en Narana mee de OASIS in waarin we Ready Player One bespreken zonder ons in te houden en te letten op spoilers. Van Back to the Future tot aan Hello Kitty, alle toffe referenties komen voorbij. Maar natuurlijk ook de minder leuke dingen van de film (al waren er dat niet veel).

 

 

 


Spoiler Spreekuur: Black Panther

Wakanda forever! Dat gevoel hadden Nils en Narana zeker na hun tweede bezoek aan de Black Panther film. De hype is er. Over de hele wereld gaat de kaartverkoop enorm goed. Maar wat is er nu zo speciaal aan deze nieuwe Marvel titel? We bespreken de film zonder ons in te houden en te letten op spoilers.

 

 

 


Spoiler Spreekuur: Star Wars The Last Jedi

De fans zijn verdeeld. De Box Office is torenhoog en Disney ziet zijn vrachtwagens met geld binnen komen. Daarintegen slaat de Tomatometer alle kanten uit. Hij is 93% fresh, maar heeft ook 55% audience rating. Woorden als teleurgesteld, flauw en slecht, maar ook subliem, grappig en slim vallen bij de reviews. Onder de Film Fans hebben we twee ontzettende Star Wars fans en een casual kijker, dus je kunt deze aflevering horen wat wij er van vonden. We bespreken de film zonder ons in te houden en te letten op spoilers. Dus heb je de film ook gezien en wil je nog even mee luisteren over wat we goed vonden en wat mislukte in de film? Luister dan de spoiler spreekuur van Star Wars: The Last Jedi.


Spoiler Spreekuur: Justice League review

Superman is dood, het land is een chaos en niemand weet waar ze aan toe zijn. DC heeft een grauwe sfeer gecreëerd om de film in te starten. Batman en Wonder Woman gaan op zoek naar hulp om de Justice League tot stand te brengen, because you can’t save the world alone. Zoals de titel al zegt, dit is de spoiler aflevering dus we bespreken de film tot in de kleinste details.


Spoiler Spreekuur: Thor: Ragnarok review

Het groepje is weer compleet; Nils, Mark en Narana bespreken gezamenlijk Thor: Ragnarok. Een spoiler spreekuur van een film waar we alle drie echt naar uit gekeken hebben. De derde alweer van de Thor-serie. Is onze verwachting waar gebleken of is de hype groter dan de film en hebben we er te veel van verwacht? Je hoort het in onze spoiler spreekuur.


Spoiler Spreekuur: Blade Runner 2049 review

Replicants, Spinners, de muziek. Het is allemaal weer terug na 35 jaar in het spectaculaire vervolg op de originele Blade Runner. Wij konden niet wachten om het over deze film te hebben dus hier is onze spoiler review van Blade Runner 2049.


Spoiler Spreekuur: It review

Met knikkende knieën stonden Narana en Nils voor de bioscoopzaal.

“Gaan we er echt naar toe? We kunnen nu nog terug.”

“Nee, we kunnen dit. We doen dit voor de podcast.”

Je raadt het al, we hebben het deze spoiler spreekuur aflevering over It.

We griezelen nog even door, samen met jou, over deze spannende film.


Spoiler Spreekuur: Logan Lucky review

Alweer een Spoiler Spreekuur, we hebben de smaak te pakken. Nils en Narana besloten om toch maar geen overval te plegen en zijn in plaats daarvan naar de bioscoop geweest om Logan Lucky te kijken. In deze aflevering bespreken we de film met spoilers en alles er op en eraan. Dus luister mee en we helpen je een handje om herinneringen op te halen.


Spoiler Spreekuur: The Dark Tower review

Onze allereerste Film Fans Podcast Spoiler Spreekuur is een feit! Valt het op dat we iets met alliteratie hebben? Nils en Narana hebben het deze aflevering over The Dark Tower. We bespreken de film zonder ons in te houden en te letten op spoilers. Dus stap door het 19-19 portaal met ons en geniet nog even na van de film.