Aflevering 63: Het grote releasedatums schuifspel

In aflevering 63 gaan we bijna kopje onder in de filmnieuwtjes. X-Men: Dark Phoenix heeft ons overdonderd met haar nieuwe trailer. Aan het eind van de trailer werd een verschijningsdatum van februari 2019 beloofd, maar een dag daarna werd de filmrelease opgeschoven naar juni 2019. Ook Hellboy, Alita: Battle Angel, Gambit en Deadpool 2 komen met een nieuwe releasedatum. Birds of Prey, de film met de DC ‘heldinnen’, begint vorm te krijgen. Gal Gadot heeft een rol te pakken in het nieuwe verhaal van Hercule Poirot: Death on the Nile. Monique van de Ven ontvangt een welverdiende Gouden Kalf voor de Film Cultuur op het Nederlands Film Festival. We bespreken de eerste foto van Tom Hanks als Mister Rogers. Bruce Dern vervangt Burt Reynolds in Once Upon a Time in Hollywood en Mel Gibson gaat een remake maken van The Wild Bunch. Deze week kunnen we nog niet achterover zitten, want er komen een paar films uit waar onze Film Fans hartjes sneller van gaan kloppen, zoals A Star Is Born en Venom. 


Aflevering 62: Welcome 2 the Space Jam

Space Jam komt na 22 jaar terug! Twee volwassen kinderen stuiteren rond van dit nieuws. De vervanger van Danny Boyle is bekend; Cary Fukunaga gaat James Bond 25 regisseren. De derde film van Kingsman in aangekondigd. Bob Iger, de CEO van Disney geeft aan dat hij te veel in een te korte tijd heeft willen uitgeven met de Star Wars franchise. De meningen zijn verdeeld over de beelden van Joaquin Phoenix als the Joker. We bespreken de trailers van Stan & Ollie en Bumblebee. Deze week komen er weer flink wat films uit, waaronder A Simple Favor en The House With A Clock In Its Walls.


Aflevering 61: Vaarwel Superman? Hallo Joker!

Is het waar dat Henry Cavill niet langer Superman zal spelen? Wij zijn er nog niet zo zeker van. We bespreken de eerste officiële foto van Joaquin Phoenix als de Joker en de eerste foto van Brad Pitt in de sci-fi film Ad Astra. Natuurlijk hebben we het over de trailer van Captain Marvel. Ook de trailer van Mary Poppins Returns mag niet op ons lijstje ontbreken. Venom en Godzilla zijn beide beoordeeld voor 12 jaar en ouder. Halle Berry gaat een mixed martial arts-actiedrama regisseren, genaamd Bruised. En The Coen Brothers gaan naar Netflix toe met de film The Ballad of Buster Scruggs.


Aflevering 60: Toronto International Film Festival 2018

Van 6 tot 16 september is het jaarlijkse Film Festival in Toronto. Dit festival kondigt een hoop goeds aan voor de komende Oscar-tijd. We nemen de films door die de critici hoog op hun watchlist hebben staan. De Netflix film Roma heeft een Gouden Leeuw gewonnen op het filmfestival in Venetië. De Oscar voor de populairste film wordt voorlopig toch niet uitgedeeld. DJ Junkie XL componeert de filmmuziek voor Mortal Engines. En we bespreken de eerste foto’s van Brie Larson als Captain Marvel. Mark en Narana zijn super enthousiast voor één van de films die deze week gaat draaien, namelijk The Predator. 


Aflevering 59: Dwayne "The King" Johnson

In aflevering 59 hebben we flink wat casting-nieuws. Dwayne Johnson gaat de koning van Hawaï, Koning Kamehameha, spelen in de film The King. Netflix heeft Chris Hemsworth gecast om een rol te spelen in Dhaka. The Eleventh Doctor Matt Smith heeft zijn Tardis laten landen in a galaxy far far away. Paramount Pictures heeft een datum uitgegeven voor het vervolg op A Quiet Place. Als laatste nieuwsitem de trailer van The Front Runner. En deze week zijn we weer redelijk enthousiast over de films die deze week in de bioscoop komen, waaronder Peppermint en Searching.


Aflevering 58: Lost in Episode IX

Disney Play or not to Play, that is the question. Lost-enaar Dominic Monaghan is toegevoegd aan de cast van Star Wars: Episode IX. Danny Boyle mag zich helaas geen Bond-regisseur meer noemen. Hans Zimmer is een druk baasje, want hij mag aan zijn imposante hitlijst aan filmmuziek ook Wonder Woman 1984 gaan toevoegen. En we bespreken de films die deze week in de bioscoop komen, waaronder Alpha en BlacKkKlansman.

 


Aflevering 57: A-La La-ddin liedjes

De vakantie zit er weer op, ook Mark is er deze week weer bij dus hoog tijd om even bij te kletsen. La La Land componisten Benj Pasek en Justin Paul zijn druk met het schrijven van twee nieuwe liedjes voor de live-action versie van Aladdin. Over live-action Disney-films geproken: Tessa Thompson gaat de stem van Lady inspreken in Lady and the Tramp. Het lijkt er op dat de U.S.S. Enterprise zonder kapitein komt de zitten, want Chris Pine en Chris Hemsworth gaan waarschijnlijk niet spelen in Star Trek 4. Netflix heeft ons blij gemaakt met de trailer van Outlaw King. Nu de film zelf nog. Deze week zijn we nog niet zeker of we überhaupt een kaartje willen kopen bij de bioscoop, ondanks dat er een flinke hoeveelheid films uit komt.

 


Aflevering 56: McDonald's Monopoly

Herinner jij je deze nog? De Monopoly-lipjes die op de verpakkingen zaten van McDonald's. Ben Affleck en Matt Damon gaan een film maken over de louche business achter deze spaaractie. De Oscars worden een beetje veranderd, waaronder een nieuwe prijs voor blockbusters. Johnny Depp's City of Lies krijgt geen bioscooprelease. En deze week geen nieuws over Marvel of DC, maar over Legendary die een heist-film gaat maken over criminelen die inbreken bij een superheld. Deze week komen er weer flink wat films uit, maar waarschijnlijk niets wat Mission: Impossible - Fallout in de weg zal gaan staan.

 


Aflevering 55: Carrie Fisher is en blijft General Leia in Star Wars 9

We hebben deze week een hoop casting-nieuws en we beginnen gelijk met de klapper voor elke Star Wars fan. Je zag het al in de titel; Carrie Fisher zal ook in Star Wars: Episode IX schitteren als General Leia. Dan Stevens speelt samen met Harrison Ford in Call of the Wild. Gary Oldman zal samen met Amy Adams gaan acteren in de psychologische thriller The Woman in the Window. Netflix heeft Warner Bros een hoop centen betaald voor de nieuwe film van Andy Serkis: Mowgli. Deze week komen er twee blockbusters in bioscoop, namelijk The Darkest Minds en Mission: Impossible - Fallout met de snor van Henry Cavill.

 


Aflevering 54: San Diego Comic Con 2018

We zaten klaar met onze notitieblokjes want afgelopen weekend was San Diego Comic Con 2018, maar helaas werden we niet overladen met tof filmnieuws. Wat de filmbazen ons wel gaven, waren trailers van een aantal hele toffe films. We bespreken de trailers van Aquaman, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Glass, Godzilla: King of the Monsters en Shazam! Ondanks dat Disney niet op de Comic Con was, brachten ze dit weekend wel een veelbesproken nieuwtje naar buiten; Guardians of the Galaxy 3 regisseur James Gunn is namelijk ontslagen... Ook deze week sluiten we af met de aankomende bioscoopfilms, al is het aan het aanbod wel te merken dat het zomervakantie is.

 


Aflevering 53: Lando & RoboCop Returns

Normaal is het in de zomer altijd komkommertijd, maar niet in de filmwereld, want we hebben zoveel filmnieuws deze week dat we het niet eens allemaal kunnen bespreken. Waar we het wel over hebben is de terugkeer van RoboCop in RoboCop Returns. Het ziet er naar uit dat the one and only Lando Calrissian eindelijk te zien gaat zijn in Star Wars Episode XI. Entertainment Weekly trakteerde ons op heel veel nieuwe foto’s van o.a. Godzilla: King of Monsters, Shazam, Glass en Venom. Black Widow krijgt eindelijk haar eigen Marvel-film met Cate Shortland als regisseuse. We bespreken de trailers van Extinction en Wonder Park. En we sluiten zoals elke week weer af met de nieuwe bioscoopfilm van deze week, waaronder Ant-Man and the Wasp en Mamma Mia: Here We Go Again. 

 


Aflevering 52: Film Fans Luistervragen - Sicario: Day of the Soldado review

Hieperdepiep! Hoera! We vieren in aflevering 52 onze eerste verjaardag. Al een jaar lang mogen we elke week praten over films en blijkbaar doen we iets goeds, want er zijn ook al een jaar lang mensen die elke week naar ons luisteren. Dit willen we met jou als luisteraar vieren en daarom bespreken we deze aflevering geen filmnieuws, maar wel de vragen van de luisteraar. We hebben alle drie lang uitgekeken naar Sicario: Day of the Soldado en kunnen eindelijk daarover onze spoilervrije mening geven. En we bespreken natuurlijk de films die deze week in de bioscoop komen.

 

We mogen een pret-pakket weggeven voor Ant-Man and the Wasp. Wil je weten wat je er voor moet doen? Luister dan deze aflevering.

 

Nomineer ons voor de Dutch Podcast Awards 

 


Aflevering 51: Greta Gerwig's Women - Hotel Artemis review

Op deze warme zomerdag zijn Nils en Narana hun best aan het doen om niet te smelten op hun zolderkamertjes, want ook deze week brengen zij jou het filmnieuws. Jim Carrey is in onderhandelingen over een rol in de live-action / animatiefilm Sonic the Hedgehog. Greta Gerwig gaat met niemand minder dan Meryl Streep, Emma Stone, Saoirse Ronan en Timothee Chalamet werken aan Little Women. Jared Leto zal zich in gaan leven in het bestaan als vampierachtige slechterik en is de titel van Avengers 4 onthult? In de review deze week: Hotel Artemis. En we bespreken natuurlijk de films die deze week in de bioscoop komen.

 

Volgende aflevering (aflevering 52) vieren we onze eerste verjaardag. We willen hierin jou als luisteraar in het zonnetje zetten. Heb je een leuke vraag voor ons? Stel hem gerust en wie weet kom jij in de uitzending!

 

We mogen bioscoopkaarten weggeven voor Skyscraper. Wil je weten wat je er voor moet doen? Luister dan deze aflevering.

 

Nomineer ons voor de Dutch Podcast Awards

 


Aflevering 50: De toekomst van Star Wars - Incredibles 2 review

We bespreken in aflevering 50 de toekomst van de Star Wars films. Welke kant wil Lucasfilms op? Er zijn foto’s ‘gelekt’ van Linda Hamilton als Sarah Conner en MacKenzie Davies in Terminator 6. Micheal Bay wilt zijn eigen Ninja Turtles franchise gaan re-booten. Tom Holland laat geheel achteloos, per ongeluk expres, de nieuwe titel van de aankomende Spider-Man film zien. En we trekken onze bokshandschoenen aan voor de trailer van Creed II. Nils en Narana hebben Incredibles 2 al in de voorpremière gezien, dus je krijgt van hun de spoilervrije review. En zoals altijd bespreken we de films die deze week in de bioscoop komen.

 

We mogen een Incredibles 2 pret-pakket weg geven van Disney. Wil je weten wat je hier voor moet doen? Luister dan deze aflevering.

 

Nomineer ons voor de Dutch Podcast Awards 

 


Aflevering 49: De grote DCEU update - Love, Simon review

We zijn even stil geweest rond de DCEU, maar in aflevering 49 houden we er bijna niet meer over op. Geoff Johns stopt als hoofd van DC Entertainment en Walter Hamada neemt zijn taak over. Patty Jenkins heeft via twitter een aantal foto’s en mogelijk de nieuwe titel van Wonder Woman 2 gedeeld. En we werden getrakteerd op een aantal foto’s van Aquaman. We gaan Ewan McGregor zien als een volwassen Danny in het vervolg op The Shining: Doctor Sleep. En we bespreken de tranen trekkende teaser trailer van Dumbo. In de review hebben we deze week Love, Simon. En we bespreken natuurlijk de films die deze week in de bioscoop komen.

 

We mogen bioscoopkaarten weggeven voor Hotel Artemis. Wil je weten wat je er voor moet doen? Luister dan deze aflevering.

 

Nomineer ons voor de Dutch Podcast Awards via: www.podcastawards.nl

 


Aflevering 48: Wie heeft de Wonka factor? – Jurassic World: Fallen Kingdom review

Wie zal het beste een jonge Willy Wonka kunnen spelen: Ryan Gosling, Ezra Miller of Donald Glover? We bespreken de stemacteurs van de komende animatiefilm The Addams Family. En ook deze week werden weer overladen met nieuwe trailers. Van de acht trailers hebben we er drie uitgezocht om te bespreken: How To Train Your Dragon 3: Hidden World, A Star Is Born en First Man. Nils en Narana delen hun spoilervrije mening over Jurassic World: Fallen Kingdom. En zoals altijd bespreken we weer de nieuwe films die deze week in de bioscoop verschijnen.

 

We mogen bioscoopkaarten weggeven voor Hotel Artemis. Wil je weten wat je er voor moet doen? Luister dan deze aflevering.

 

Nomineer ons voor de Dutch Podcast Awards via: www.podcastawards.nl

 


Aflevering 47: Trailer Mania - Only The Brave review

Net voor de show verscheurden we de shownotes met het filmnieuws van afgelopen week, omdat we werden bedolven onder de gave trailers. Daarom bespreken we deze week zes nieuwe trailers. Cinderella breekt haar glazen muiltje in Wreck-It Ralph 2. LEGOLAND is niet meer hetzelfde dankzij Duplo in The LEGO Movie 2: The Second Part. Bumblebee kiest zijn nieuwe eigenaresse uit. Londen vreet een kleine stad op in Mortal Engines. In Peppermint wordt Jennifer Garner een bad-ass chick, en over bad-ass chicks gesproken; Widows doet zeker niet onder voor Peppermint. Mark en Nils geven hun review over Only the Brave en we verwelkomen weer twee nieuwe films in de bioscoop waaronder Jurassic World: Fallen Kingdom.

 


Aflevering 46: Boba Fett: A Star Wars Story - Christopher Robin trailer review

Vorige week hebben we een wedje gelegd over de verkoopcijfers van dit weekend van Solo: A Star Wars Story. Jeetje, wat hadden wij alle drie een ongelijk! Hoe ongelijk we hadden hoor je in aflevering 46. Daarna gaan we verder met nog meer Star Wars nieuws, want er is een nieuwe film aangekondigd over Boba Fett. Idris Elba maakt een nieuwe versie van de klokkenluider van de Notre Dame. En we smelten weg, niet van de warmte, maar van de nieuwe trailer van Christopher Robin. Deze week geen review, maar wel 6 aankondigingen van films die deze week in de bioscoop verschijnen.

 


Aflevering 45: Spielberg & DiCaprio reünie - Deadpool 2 review

Gaan Steven Spielberg en Leonardo DiCaprio een reünie houden? Dit keer gaan ze werken aan een biopic over Ulysses S. Grant. Famke Janssen gaat samen werken met een aantal grote namen in The Poison Rose. Krijgt Jake Gyllenhaal de rol van klassieke schurk Mysterio in het vervolg van Spider-Man: Homecoming? En we werden verrast door de trailer van Mowgli, de film van Warner Bros. Pictures. We bespreken Marvel’s grofgebekte huurling Deadpool 2 in de spoilervrije review. En aankomende week verheugen we ons natuurlijk op Solo: A Star Wars Story en vier andere films die verschijnen in de bioscoop.

 


Aflevering 44: Middle Earth of DCEU? - Isle of Dogs review

Willen we Peter Jackson terugzien in Middle Earth of toch in de DCEU? Dat is de vraag voor vandaag. Chris Evans gaat in de nieuwe film van Neill Blomkamp spelen. Ryan Reynolds moet binnenkort de vrouw van de hitman gaan beschermen. Jordan Peele heeft een nieuwe nachtmerrie aangekondigd. En we bespreken de trailers van The Predator en Bohemian Rhapsody. Isle of Dogs zit deze week in de spoilervrije review. En we verheugen ons op Deadpool 2 en twee andere films die deze week verschijnen in de bioscoop.

 


Aflevering 43: Stop-Motion Extravaganza

Mark is weer terug en hij verpest gelijk een belangrijke film voor Nils en Narana. Fijne binnenkomer! Deze week geen review, daarom bespreken we extra veel filmnieuws. De stop-motion meester Laika Studios heeft de naam en een synopsis gegeven van hun nieuwste film. Ryan Reynolds denkt dat er geen Deadpool 3 komt. Mel Gibson wil Mark Walhberg om te spelen in de tweede wereldoorlog-drama Destroyer. John Rambo wordt weer uit het ijs gehaald voor Rambo 5. Tenacious D komt met opvolger van film The Pick of Destiny. En we bespreken de eerste teaser trailer voor A Simple Favor. En ook deze week bespreken we de aankomende films in de bioscoop, waaronder de stop-motion film van Wes Anderson, Isle of Dogs.

 


Aflevering 42: Infinity War breekt records - I Feel Pretty review

De filmcijfers van afgelopen weekend zijn binnen en Nils wrijft het er even goed in, hij heeft gewonnen. Avengers: Infinity War breekt alle records! De trailer van Ant-Man & the Wasp kwam nog net op tijd binnen om mee te kunnen doen in de show. LAIKA gaat een vijfde film maken met hele goede (stem)acteurs. Brad Pitt gaat een film over het Weinstein-schandaal produceren. We hebben nieuwe afbeeldingen gezien van Disney’s Christopher Robin en een gelekte foto van M. Night Shyamalan’s Glass. We geven twee tickets weg voor Lady Bird. Narana zegt: I feel pretty! En we sluiten af met de nieuwe films van aankomende week.

 

Interessante links:

Trailer Ant-Man & the Wasp 

 

Vanaf 4 mei in de bioscoop:

I Feel Pretty - komedie

The Death of Stalin -komedie

Truth or Dare - horror

Unsane - thriller

A Man of Integrity - drama, Engels, Perzisch

Blue - natuurfilm, Nederlands 

 


Aflevering 41: Is Mad Max in gevaar? - Hostiles review

Avengers: Infinity War, wat hebben we daar zin in! Nils en Narana speculeren over de openingscijfers van Avengers: Infinity War. Gaan ze records breken of wordt het alleen een prima box office? Gaat het vervolg op Mad Max Fury Road nog door? De kleine jongen in Nils wordt heel blij, want F. Gary Gray gaat van Hasbro serie M.A.S.K. een film maken. Steven Spielberg is in onderhandelingen met DC om de film Blackhawk te produceren en Guillermo del Toro heeft een meerjarige deal gesloten met DreamWorks Animation. We bespreken de trailer van Hotel Artemis, een geheim ziekenhuis wat alleen toegankelijk is voor criminelen. Nils geeft zijn spoilervrije recensie van westernfilm Hostiles en we sluiten de show af met 6 nieuwe films die aankomende week verschijnen.

 

Interessante links:

Hotel Artemis Trailer

 

Vanaf 25/26 april in de bioscoop 

Avengers: Infinity War - actie, avontuur

Buurman & Buurman hebben een nieuw huis! - kinderfilm, familiefilm, animatie

De Matchmaker - romantiek, komedie

La Holandesa - drama, Nederlands, Spaans, Engels

 The Guernsey Literary Society - drama, romantiek

Romans - drama 

 


Aflevering 40: 10 jaar Marvel Cinematic Universe

In aflevering 40 staat Disney in de ruimste zin des woords centraal. Toy Story 4 heeft een definitieve verschijningsdatum gekregen. Mulan heeft een aantal nieuwe namen in de castlijst, waaronder een aantal rollen die we niet kennen uit de animatiefilm. Niet Disney, maar net zo belangrijk; grote namen voor de vertolking van de IT-kinderen en een toffe trailer van Fighting with My Family. In plaats van een review kijken we terug op 10 jaar Marvel Cinematic Universe. We bespreken welke film we het beste vonden en het slechtste. En waar zijn die Infinity Stones die Thanos zo hard nodig heeft? We eindigen de aflevering met 5 nieuwe films die aankomende week in de bioscoop uitkomen.

 

Interessante links:

Fighting with my family trailer 

 

Vanaf 19 april in de bioscoop:

Sherlock Gnomes - animatie, familiefilm, komedie

Blockers - komedie

Midnight Sun - drama, romantiek

The 15:17 to Paris - drama

The Rider - drama

 


Aflevering 39: Zomerfilms 2018 - Solo: A Star Wars Story trailer review

Heb je de trailer van Solo: a Star Wars Story al gezien? Nils en Mark krijgen van Narana maximaal een kwartier om de trailer te bespreken. Daarna verloopt de aflevering iets anders dan normaal, want we bespreken geen ander nieuws. We hebben namelijk de aankomende films van de zomer op een rijtje gezet. En wat voor een films! Mark en Narana krijgen zelfs ruzie over een film. Zal dit ooit nog goed komen? We eindigen de aflevering zoals vertrouwd, namelijk met 3 nieuwe films die aankomende week in de bioscoop uitkomen.

 

Interessante links:

SOLO: A Star Wars Story - Trailer

 

Vanaf 12 april in de bioscoop:

A Quiet Place - thriller

Finding Your Feet - komedie, drama, romantiek

Rampage: Big Meets Bigger - actie, avontuur


Aflevering 38: Kindvriendelijke Horror - Ready Player One review

Aflevering 38 begint extra spannend, want we hebben het over een oud huis met een tikkend hart. Colin Trevorrow past nog steeds in de plaatje van Universal, want hij mag ook werken aan Jurassic World 3. Pedro Pascal krijgt een grote rol in Wonder Woman 2 en Taika Waititi heeft een moeder gevonden in Scarlett Johansson. Last but not least komt er een X-men/New Mutants goedmakertje; de trailer van The Darkest Minds. Nils en Narana delen Paaseieren uit in een spoilervrije review van Ready Player One en er zijn weer 3 nieuwe films te bespreken die deze week in de bioscoop verschijnen.

 

Interessante links:

Trailer The House with a Clock in Its Walls

Trailer The Darkest Minds

 

Film Fans review:

Ready Player One (trailer)

 

Deze week in de bioscoop:

Cobain - drama, Nederlands

Lady Bird - drama

The Hurricane Heist - actie, thriller


Aflevering 37: Deadpool haat gluten - Pacific Rim: Uprising review

Dopinder, Negasonic Teenage Warhead, Blind Al en natuurlijk Deadpool zijn weer terug in de nieuwe trailer van Deadpool 2. Helaas is dat de enige X-Men film van dit jaar want X-Men: Dark Phoenix en The New Mutants worden allebei opgeschoven naar 2019. Tessa Thompson en Chris Hemsworth gaan weer samen werken in de nieuwe spin-off film van Men in Black. Disney’s Lady and the Tramp wordt de eerste live-action film exclusief voor hun nieuwe streamingdienst. En we krijgen een top cast voor The True American. Nils geeft zijn spoilervrije review van Pacific Rim Uprising en ben jij READY voor de nieuwe films deze week in de bioscoop verschijnen?


Aflevering 36: Avengers vs. Thanos - Tomb Raider review

Ben je al een beetje bijgekomen van de nieuwe Avengers: Infinity War trailer? Alle Marvel superhelden van de afgelopen 10 jaar komen samen om het tegen Thanos op te nemen. Maar toch missen we er een paar. Verder bespreken we het mindere leuke bericht van Disney over A Wrinkle in Time. Netflix komt met een horror/thriller film over de kunsthandel. Ian Mckellen licht iedereen op in The Good Liar. En de 25ste James Bond film wordt geregisseerd door Boyle… Danny Boyle. Nils geeft zijn spoilervrije review van Tomb Raider. En we sluiten af met de nieuwe bioscoop releases van de komende week.


Aflevering 35: The Trailer of Grindelwald - Annihilation review

In aflevering 35 zit Narana te trappelen van ongeduld op haar bureaustoel. De teaser trailer van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is namelijk net uit! Is het al bijna november? Mackenzie Davis is toegevoegd aan de cast van de nieuwe Terminator. Kristen Wiig speelt waarschijnlijk Cheetah in Wonder Woman 2 en John Travolta is te zien in de thriller van Limp Bizkit-frontman Fred Durst. Als kers op de taart kwam Disney met drie trailers om te bespreken: Ralph Breaks the Internet: Wreck it Ralph 2, Mary Poppins Returns en Christopher Robin. In een spoilervrije review bespreken Nils en Narana de Netflix-film Annihilation en we hebben het over drie films die deze week gaan draaien in de bioscoop.


Aflevering 34: And the Oscar goes to...

“Oscar, wie wil hem nou niet. Kijk er nou eens naar; hij houdt zijn handen zichtbaar voor zich, vloekt nooit en het meest belangrijke: geen penis.” BAM! Jimmy Kimmel wist het wel te brengen tijdens de uitreiking van de Oscars 2018. The Shape of Water en Three Billboards Outside Ebbing, Missouri waren natuurlijk de grote kanshebbers, maar er waren nog meer kapers op de kust. In deze aflevering bespreken Nils, Mark en Narana de Award-show en natuurlijk de winnaars van de gouden beeldjes. Dit keer geen review, maar wel, zoals gebruikelijk de aankomende films in de bioscoop.


Aflevering 33: Open sollicitatie Batgirl - Game Night review

Overweldigd door het uitzinnige publiek beginnen Nils en Narana vol goede moed aan aflevering 33. We beginnen gelijk met een domper op het feestje, want Joss Whedon trekt zich terug als schrijver van Batgirl. Disney heeft Paul King gevraagd voor een nieuwe live actionfilm. We hebben het over de film Polar en hoe Netflix “kansarme” films opkoopt. Sam Rockwell leent zijn stem aan de gorilla Ivan en natuurlijk mag Star Wars nieuws niet ontbreken, want het script van Episode 9 is klaar. Je krijgt van Narana in een spoilervrije review te horen hoe de film Game Night is. En we hebben het over twee films die deze week gaan draaien in de bioscoop.


Aflevering 32: Bafta's 2018 - I, Tonya review

De Bafta’s zijn uitgereikt, dus we bespreken de films die de meeste gouden maskers hebben mogen ontvangen. Daarnaast hebben we het over de nieuwe trailer van Incredibles 2. Tessa Thompson mag in de leer bij het dievengilde, want zij zal juwelendief Doris Payne gaan spelen. En Elton John maakt samen met Beyoncé een nieuw lied voor 'The Lion King' remake. Deze week hebben we I, Tonya in de review en we bespreken vier nieuwe films die aankomende week in de bioscoop verschijnen.


Aflevering 31: Game of Star Wars - The Shape of Water review

In aflevering 31 hebben we het over Game of Thrones producenten die een sprong maken vanuit Westeros naar het sterrenstelsel hier ver, ver vandaan. Zou Joaquin Phoenix de nieuwe Joker kunnen worden? En Sony heeft groen licht gegeven voor een vervolg op Jumanji: Welcome to the Jungle. We bespreken de nieuwe gewelddadige maar hilarische trailer van Deadpool 2 en de eerste teaser trailer van Venom. In de review hebben we The Shape of Water, die deze week nog uit moet komen. En we bespreken natuurlijk de nieuwe films die in de bioscoop komen.


Aflevering 30: Solo: A Star Wars Story trailer review - Super Bowl tv spots

Super Bowl! Mark legt aan Narana (en ook een beetje aan Nils) uit wat dit nu precies inhoudt en waarom de grote filmbazen miljoenen willen betalen voor een paar seconde zendtijd tussen de twee speelhelften door. Want dat willen ze; Disney, Netflix en 20th Century Fox hadden zendtijd ingekocht, maar Universal spande de kroon met maar liefst 4 trailers. Dus we hebben deze week heel wat trailers te bespreken. Met in de hoofdrol de langverwachte Solo: A Star Wars Story. En we bespreken de trailer van Ant-Man and the Wasp. Bad Boys for Life is nu echt in een vastomlijnde planning en er is sprake van een samenwerking tussen Nintendo en Illumination Entertainment. Deze week hebben we 12 Strong in de review en we bespreken 4 films die deze week in de bioscoop komen.


Aflevering 29: Incredibles 2 Cast - Maze Runner: The Death Cure review

In aflevering 29 puffen we nog een beetje na van een bioscoopfilmmarathon van afgelopen zondag, ja, het leven van een film fan is zwaar. Maar dat heeft ons er niet van weerhouden om weer leuk filmnieuws op te snorren. Zo hebben we nieuw artwork gekregen van Incredibles 2 met wat nieuwe karakters. The Shining krijgt een vervolgfilm en misschien krijgt Corcodile Dundee ook wel een vervolgfilm. Hans Zimmer haalt zijn componisttalenten weer uit de kast voor een superheldenfilm en over superhelden gesproken, we hebben de eerste foto’s gezien van Captain Marvel. We geven deze aflevering een spoilervrije review van Maze Runner: The Death Cure en we bespreken 3 films die deze week verschijnen in de bioscoop.


Aflevering 28: Oscar Nominaties 2018 - All the Money in the World review

Vers van de pers, nog maar een paar uur bekend: de nominaties van de Oscars. Welke films gaan dit jaar met een schitterend beeldje naar huis? We bespreken in aflevering 28 de meest interessante genomineerden en we hebben natuurlijk ook onze eigen meningen over wie het meeste kans maakt. Naast Oscar-nieuws hebben we nog twee nieuwtjes uit filmland, namelijk Denis Villeneuve wil zich gaan richten op Star Wars voor volwassenen en de synopsis van Solo: A Star Wars Story. We geven een spoilervrije review van All the Money in the World. En we sluiten af met 3 films die deze week verschijnen in de bioscoop.


Aflevering 27: Leonardo DiTarantino - Three Billboards Outside Ebbing, Missouri review

In aflevering 27 nemen we je weer mee in een ouderwetse aflevering vol filmnieuws. We hebben het over Leonardo DiCaprio die Charles Manson gaat spelen in de nieuwe Tarantino-film. Fox is aan het verschuiven met de release datums van hun films, dus Deadpool 2 komt eerder dan verwacht. Millie Bobby Brown speelt Sherlock Holmes zijn zus; Enola Holmes. We bespreken de trailer van Tully met in de hoofdrol de uitgebluste moeder Charlize Theron en Ridley Scott heeft een nieuw idee voor Blade Runner. Wij hebben daar natuurlijk weer onze eigen ideeën over. Ook deze week hebben we een spoilervrije review, dit keer van Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. En last but not least bespreken we de films die aankomende week gaan draaien in de bioscoop.


Aflevering 26: Golden Globes - The Greatest Showman review

In aflevering 26, de aflevering waarin we ons half jaarlijks bestaan vieren schittert Nils van afwezigheid. Narana en Mark hebben toch een propvolle aflevering voor je. Het filmnieuws begint nu, na de kerstdagen, weer flink binnen te komen, dus deze week hebben we het over de Golden Globes en de aankondigingen van Netflix. Ridley Scott gaat iets voor Disney doen en John Williams gaat ook iets voor Disney doen, namelijk voor Star Wars. We bespreken de trailer van Slender Man en zoals elke week bespreken we de films die deze week uit komen in de bioscoop.


Aflevering 25: De films van 2018 - Netlix's Bright review

Happy new year! Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar. Dat het voor iedereen een jaar mag zijn vol fantastische films! Nils, Narana en Mark bespreken de films die nu aangekondigd zijn om te verschijnen in de loop van 2018. De lijst loopt nu al over van superhelden-films en andere blockbusters. Noem alleen al alle Disney/Marvel-films die uit gaan komen dit jaar. Bijvoorbeeld Mulan, Avengers, twee X-Men films. DC doet een duit in het zakje, maar denk ook aan alle Oscar-films begin dit jaar waar we vanuit Amerika al prachtige verhalen over horen. We geven een spoilervrije review van de nieuwe Netflix film, Bright.


Aflevering 24: Kerstfilms Top 3 - Jumanji: Welcome to the Jungle review

Jingle bells, Jingle bells, Jingle all the way! In aflevering 24 hebben Nils en Narana het over kerstfilms. Deze keer slaan we het nieuws over, maar desondanks is het een goed gevulde aflevering. We bespreken onze top 3 kerstfilms (en dan ook echt de films die te maken hebben met kerst) en we hebben natuurlijk ook nog wat extra films te benoemen die je zeker moet kijken tijdens de kerstperiode. We hebben een behoorlijk eensgezinde mening in een spoilervrije review over Jumanji: Welcome to the Jungle. En deze week hebben we Molly’s Game als aanstaande film in de bioscoop. Tot slot willen we je hele fijne feestdagen toewensen en een prachtige start van 2018.


Aflevering 23: Walt Disney koopt Fox - Star Wars: The Last Jedi review 2

We werden overdonderd door het succes van Star Wars: The Last Jedi in de bioscopen afgelopen weekend. Verder gaan we het hebben over de teaser trailer van Mortal Engines en kregen we een angstaanjagend (goede) nieuwe trailer van Annihilation. De kogel is nu eindelijk door de kerk: Walt Disney koopt 21st Century Fox met een hoop centjes. Woody Harrelson is toegevoegd aan de steeds groter wordende cast van Venom. En we bespreken het nieuwe team van Ocean's 8. Girl power! Deze week niet van Nils maar Narana d'r review over Star Wars: The Last Jedi. En we sluiten zoals elke week af met de aankomende films in de bioscoop, met een film waar Narana heel erg blij van wordt. Aca-amazing Pitches!


Aflevering 22: X-Men: Dark Phoenix foto's - Star Wars: The Last Jedi review

Mark was zo jaloers op Nils dat hij niet mee wilde doen met deze aflevering, Nils mocht namelijk vandaag op uitnodiging van Disney naar Utrecht om eerst naar STAR WARS™ Identities te gaan en daarna mocht hij naar de persvoorstelling van Star Wars: The Last Jedi. Uiteraard gaan we het daar over hebben in de review, maar we hebben ook ander nieuws, namelijk de eerste beelden van Dark Phoenix; this girl is on fire. De eerste echte trailer van Jurassic World: Fallen Kindom. Ryan Reynolds oefent zijn “pika pikaaa” voor zijn rol als Detective Pikachu in de life action Pokemon-film. Gotti wordt toch vertoont in de bioscoop en blijkt grootser te zijn dan iedereen had gedacht. En we hebben het over de eerste trailer van Spider-Man: Into the Spider-Verse. En naast Star Wars: The Last Jedi hebben we ook nog een aantal andere films die uit komen in de bioscoop.


Aflevering 21: Avengers: Infinity War trailer - Coco review

We beginnen dit keer met een overzicht van de film top 5 van dit weekend in Nederland. En oh, wat zijn we verliefd op de nieuwe trailer van Avengers: Infinity War, waarin Thanos op jacht gaat naar de Infinity Stones. Crystal Liu wordt het gezicht van Disney’s Mulan. De regisseur van Queen film Bohemian Rhapsody is ontslagen. Quentin Tarantino en J.J. Abrams werken aan een Star Trek-film, ja, je leest het goed, Tarantino gaat Star Trek doen. And last but not least nog een nieuwtje over Star Wars: The Last Jedi, deze kan je zien, horen, voelen en ruiken in 4DX. Pak je gitaar en ga met ons mee naar Mexico voor onze Coco review. En deze week komen er weer 6 nieuwe films in de bioscoop. Zit er wat leuks bij? Heel veel luisterplezier met de 21e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 20: Jurassic World 2 teaser - Onze Pixar films Top 3

Nils krijgt het voor elkaar om tientallen keren de naam Star Wars te laten vallen, terwijl we helemaal geen Star Wars nieuws hebben. Wat we wel hebben is een heel kort filmpje van Chris Pratt die een nieuw vriendje maakt. Marvel superhelden maken er een eind aan. Hercule Poirot gaat op vakantie naar Egypte en Jude Law krijgt een rol in Captain Marvel. Deze week geen review, maar wel onze Pixar top 3 ter ere van de aankomende Disney-Pixar film Coco. Hoe moet je kiezen uit zo veel toffe films? En we sluiten af met 4 nieuwe films in de bioscoop, waaronder dus Coco. Heel veel luisterplezier met de 20e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 19: Fantastic Incredible Teaser Trailers - Justice League review

Trailer, teaser, trailer van een teaser, teaser van een teaser, er kwam een golf van nieuw beeldmateriaal onze kant op. Via twitter werden we verrast met de officiële titel en castfoto van de nieuwe Fantastic Beasts film. Deadpool geeft schilderlessen. Super Mario komt terug op het witte doek dankzij de makers van de Minions. Jack-Jack heeft superkrachten in de The Incredibles 2. En we bespreken de eerste trailer van A Wrinkle in Time. Unite the League voor onze spoilervrije review van Justice League. En het is man tegen vrouw, man tegen sneeuw, kind tegen de wereld en man tegen zichzelf in 4 nieuwe drama films die vanaf deze week in de bioscoop te zien zijn. Heel veel luisterplezier met de 19e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 18: One show to rule them all - Murder on the Orient Express review

Groot nieuws vanuit de Star Wars Galaxy want regisseur Rian Johnson is aangenomen om een compleet nieuwe trilogie te gaan schrijven. Verder praten Nils en Mark over Joe Johnston’s nieuwste en laatste film Chronicles of Narnia: The Silver Chair. De film All the Money in the World ondergaat last minute reshoots. En Tom Hanks en Meryl Streep gaan de strijd aan met het Witte Huis in de Steven Spielberg film The Post. All aboard de spoilervrije review van Murder on the Orient Express. En Batman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash, Cyborg (en Superman?) zijn vanaf deze week te zien in DC’s Justice League. Heel veel luisterplezier met de 18e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 17: Avengers: Infinity Heist - The Foreigner review

Aflevering 17 is er eentje vol met grote franchises want we gaan het hebben over Marvel’s Infinity “overval” film. Disney wilt 21th Century Fox overnemen. Warner Brothers en Amazone Studios brainstormen over een Lord of the Rings serie. De hero en mogelijke badguy zijn bekend voor DC’s Shazam. En strenge bioscoopregels en een nieuwe korte trailer van Star Wars: The Last Jedi. Nils en Narana hebben maar liefst 3 korte spoilervrije reviews van What Happened to Monday, Your Name en The Foreigner. En natuurlijk zijn er weer nieuwe films die deze week in de bioscoop komen waaronder de lang verwachte Murder on the Orient Express. Heel veel luisterplezier met de 17e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 16: Logan spinoff X-23 - The Mountain Between Us review

Happy Halloween! We bespreken onze favoriete Halloween films. Verder hebben we deze week geen enge maar leuke filmnieuwtjes want Logan’s X-23 spinoff script is in de maak. We nemen een kijkje in de wereld van Rian Johnson’s Star Wars: The Last Jedi. Captain Marvel gaat het opnemen tegen Ben Mendelsohn. Tom Hanks maakt een huisdier verzorgende robot. En we bespreken de Netflix trailer van Bright. Nils geeft zijn spoilervrije mening van The Mountain Between Us. En deze week komen er 6 nieuwe films in de bioscoop maar welke willen we graag zien? Heel veel luisterplezier met de 16e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 15: Fantastic Beasts and the Philosopher's Stone - American Assassin & Geostorm review

Man down! Narana ligt helaas ziek op bed dus het is de taak aan Nils en Mark om je deze week weer up-to-date te houden met filmnieuwtjes. En er is weer genoeg te bespreken want een foto op Facebook teased Harry Potter's Philosopher's Stone in de nieuwe Fantastic Beasts film. Je hoeft niet langer dan 2 uur stil te zitten bij Justice League. We besprekende de spannende trailer van 12 Strong. Netflix komt in 2018 met maar liefst 80 nieuwe films en series. En de opnames voor Sony's Venom film zijn begonnen. Nils geeft een korte spoilervrije review van American Assassin en Geostorm. En het is zo ver, Thor: Ragnarok draait vanaf deze week in de bioscoop. Heel veel luisterplezier met de 15e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 14: Solo: A Star Wars Story - Black Panther trailer review

Net voordat we gingen opnemen kregen we breaking news vanuit het Star Wars universum. Ron Howard heeft de titel bekend gemaakt van de Han Solo spin-off film, Solo: A Star Wars Story. Dus weer een mooi moment om het over onze favoriete franchise te hebben. Verder bespreken we de eerst trailer van de The New (horror) Mutants. Gambit krijgt eindelijk een release datum. We kunnen weer in onze vingers knippen met The Adams Family. Speelgoedfabrikant Hasbro begint een eigen filmstudio. En we reizen af naar Wakanda met de nieuwe Black Panther trailer. En deze week sluiten we af met 6 nieuwe films die deze week uitkomen, waaronder Home Again en Geostorm. Heel veel luisterplezier met de 14e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 13: Avatar's heart will go on - Blade Runner 2049 review

Aflevering 13 in de week van vrijdag de 13e... Het klinkt als onheil maar het is ons toch gelukt. Deze week hebben we het over de Titanic die in Pandora is aangekomen. Jared Leto mag een rood fluwelen badjas aan voor zijn rol als Hugh Hefner. De bruiloft van Angelina Jolie en Frankstein is uitgesteld. En we hebben 2 verse nieuwe trailers vanuit New York Comic Con van Pacific Rim: Uprising en Justice League. We geven onze spoilervrije mening over Balde Runner 2049. En er komen maar liefst 10 nieuwe films uit deze week. Veel luisterplezier met de 13e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 12: Lord & Miller terug de ruimte in - Detroit review

Een dagje later dan normaal maar we zijn er weer met een goed gevulde aflevering. Na het Han Solo fiasco schieten Lord & Miller terug de ruimte in met Artemis. It is officieel de best lopende horrorfilm ooit. Mark en Nils kunnen niet wachten op The Last Jedi die nu echt af is en hopelijk veilig opgeborgen ligt in een kluis. We hebben het over de beeldjesverzameling van Brimstone. En J.J. Abrams tekent voor de live-action verfilming van Your Name. Nils geeft een spoilervrije review van Detroit. En eindelijk is het zover! Blade Runner 2049 is vanaf deze week in de bioscoop. Veel luisterplezier met de 12e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 11: Terminator is back - Kingsman: The Golden Circle & Wind River review

We are back! En deze week met vier nieuwsitems en maar liefst twee spoilervrije reviews. Linda Hamilton keert terug naar the Terminator franchise. We bespreken de eerste trailers voor Maze Runner: The Death Cure en Tomb Raider. En we gaan spoken met de New Mutants. We geven onze korte reviews over Kingsman: The Golden Circle en Wind River. We gaan bouwen met de nieuwe Lego Ninjago movie en we denken nog eens goed na over ons eigen leven met de film Brad's Status. Veel luisterplezier met de 11e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 10: Star Wars 9 vs. Wonder Woman 2 - Najaars preview

We gaan de dubbele cijfers in met aflevering 10. En deze week is het alleen maar positief filmnieuws namelijk dat J.J. Abrams de nieuwe regisseur wordt van Star Wars Episode 9. De eerste foto's van Hellboy staan online. Lord en Miller keren terug voor The Lego Movie 2. En onze Vlaamse buren mogen Beverly Hills Cop 4 gaan regisseren. We maken ons klaar voor de koude gure herfst met onze najaars preview. En we sluiten weer af met 2 films die vanaf deze week in de bioscoop te zien zijn. En..! Omdat het de 10e aflevering is mogen we namens www.old-school-toys.nl een Funko-pop weg geven. De winnaar zullen we bekend maken in aflevering 12. Veel luisterplezier met de 10e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 9: Star Wars Episode IX - It review

Nils en Mark kijken deze week in hun glazen bol, terwijl Narana nog een beetje nabibbert van It. Colin Trevorrow is niet langer de regisseur van Star Wars Episode 9. Maandag hebben we deze podcast opgenomen en je hoort nu hoe goed Nils en Mark kunnen voorspellen wie het wel wordt. We bewonderen de eerste beelden van Rami Malek als Freddie Mercury en we bespreken de aankomende regisseur van X-Force. Andy Muschietti wordt een drukbezet man als al zijn regisseurswensen in gaan en we zinderen van spanning bij het zien van de eerste trailer van The Current War. Nils en Narana hebben het aangedurfd en zijn speciaal voor de podcast naar It geweest en bespreken kort de film (spoilervrij). The things we do for the podcast…En zoals elke week bespreken we een paar films die vanaf deze week te zien zijn in de Nederlands bioscoop. Heel veel luisterplezier met de 9e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 8: Blade Runner 2036 Short Film - American Made review

Wij als sci-fi liefhebbers zijn dolblij met alle nieuwtjes van afgelopen week! We werden verrast met een Blade Runner 2049 short film genaamd "2036: Nexus Dawn." Ed Skrein maakt een lovenswaardige beslissing en Vision meets Han Solo. We bespreken de eerste foto van Marvel's The Wasp. Een sterke cast voor de Neil Armstrong Biopic en Joss Whedon krijgt een mooie plek op de titelrol van Justice League. Narana geeft een spoilervrije review van American Made en we bespreken maar liefst 4 nieuwe films die deze week uitkomen waaronder de terugkeer van de meest gevreesde clown IT. Veel plezier de 8e aflevering van Film Fans Podcast!


Aflevering 7: The Jokers Duo - The Dark Tower review

Mark is weer terug dus dat betekend een volle groep en een volle show. Deze week hebben we het over twee films met de Joker, binnen en buiten de DCEU. Speciaal voor Mark hebben we een Star Wars Han Solo nieuwtje. We bespreken de eerste trailer van Last Flag Flying en gaan we binnenkort de nieuwste bioscoopfilms vanuit onze luie stoel kijken? Deze week in de Film Fans Review: Terminator 2: 3D en The Dark Tower. We sluiten af met Kidnap en American Made die deze week in de bioscoop komen. Veel plezier de 7e aflevering van Film Fans Podcast.

  


Aflevering 6: Obi-Wan Kenobi - The Hitman's Bodyguard review

Mark geniet nog van zijn laatste week vakantie. En Nils kan niet slapen van enthousiasme want: Gaat de Star Wars: Obi-Wan Kenobi film dan toch echt gebeuren? Daniel Craig keert voor de laatste keer terug als James Bond. Guillermo del Toro gaat op een Fantastic Voyage. En we gaan illegaal gokken in de eerste trailer van Molly’s Game. We geven een spoilervrije review van The Hitman’s Bodyguard. En we sluiten af met maar liefst vier nieuwe films die deze week in de bioscoop komen. Veel plezier met de 6e aflevering van Film Fans Podcast!

 


Aflevering 5: Star Wars: The Last Jedi - Atomic Blonde review

Narana is weer terug maar nu is Mark op vakantie. Dus het is de taak aan Nils en Narana om je deze week weer te voorzien van de filmnieuwtjes. En die zijn er weer volop. Disney krijgt een eigen streamingdienst. Nieuwe foto's van Star Wars: The Last Jedi. Nog meer nieuwe namen toegevoegd aan de live-action Lion King film. Milla Jovovich in Hellboy. En Leonardo speelt Leonardo. We geven onze spoilervrije review van Atomic Blonde. En we sluiten zoals elke week weer af met de nieuwe films die deze week uit komen in de bioscoop. Veel plezier met de 5e aflevering van Film Fans Podcast!

 


Aflevering 4: Bumblebee vs. Aquaman - Summer Blockbusters

Narana is op vakantie dus zijn we deze week met z'n tweeën maar dat maakt het er niet minder gezellig op want we hebben weer genoeg leuke filmnieuwtjes te bespreken. We beginnen met de eerste foto's van Cable. De Bumblebee film gaat het opnemen tegen Aquaman in 2018. Componist Hans Zimmer mag weer een film aan zijn lijst toevoegen. Star Wars Episode IX krijgt een nieuw script en Ian McShane wordt papa. We kijken terug op de summer blockbusters van 2017. En we sluiten af met de Emoji Movie en Atomic Blonde. Veel plezier met de vierde aflevering van Film Fans Podcast!

 


Aflevering 3: Filmnieuws - Valerian and the City of a Thousand Planets review

Ook deze week hebben we weer een aantal leuke filmnieuwtjes te bespreken zoals de eerste trailer voor Ready Player One. Barbie komt naar het grote doek. Justice League heeft lange en dure reshoots. Komt de Terminator terug? En John Wick krijgt concurrentie. We geven een korte spoilervrije review van Valerian and the City of a Thousand Planets. En we sluiten natuurlijk weer af met welke films er deze week in de bioscoop komen. Veel plezier met de derde aflevering van Film Fans Podcast!

 


Aflevering 2: Filmnieuws - San Diego Comic Con - Dunkirk review

Vorige week hadden we veel nieuws van Disney's D23 Expo en deze week is het de beurt aan San Diego Comic Con 2017 waar we veel nieuws te horen kregen over de nieuwe DC en Marvel films. Verder hebben we het over Lin-Manuel Miranda die de muziek gaat schrijven voor Disney's The Little Mermaid. DC's Shazam zal de volgende film worden na Aquaman. En 20th Century Fox herevalueert de Alien franchise. We geven een spoilervrije review van Dunkirk en sluiten af met Valerian and the City of a Thousand Planets en Girls Night Out. Veel plezier met de tweede aflevering van Film Fans Podcast!

 


Aflevering 1: Filmnieuws - D23 special - Dunkirk preview

In deze eerste aflevering beginnen we gelijk sterk met een verslag van alle filmnieuwtjes die we te horen hebben gekregen vanaf Disney's D23 Expo. Maar als eerst praten we over Daniel Craig die terugkeert als James Bond. We bespreken de eerste trailer van Darkest Hour met Gary Oldman als Winston Churchill. En we praten over Matt Reeves' The Batman script. En als afsluiter geven we een korte preview over Dunkirk. Veel plezier met de allereerste aflevering van Film Fans Podcast!