Film Fans Review: Ralph Breaks the Internet (spoilervrij)

De arcade van Ralph en Vanellope wordt aangesloten op het wereld wijde web. Het duurt niet lang voordat ze samen op pad gaan door het internet op zoek naar een vervangend onderdeel voor Vanellope’s videogame Sugar Rush. Tijdens hun trip leren ze de bewoners van het interenet kennen en maken ze nieuwe vrienden. Ze komen er ook achter hoe goed hun eigen vriendschap is.

 

In deze aflevering geven Nils en Narana hun spoilervrije review over Ralph Breaks the Internet.

 

 


Film Fans Review: BlacKkKlansman

Hoe gek moet je zijn om als Afro-Amerikaanse man überhaupt in de buurt te willen komen van de Ku Klux Klan? Erger nog; er bewust lid van willen worden! Ron Stallworth wist samen met zijn collega Flip Zimmerman te infiltreren in de Ku Klux Klan en zich zelf op te werken tot in de hoogste kringen.

 

In deze aflevering geeft Nils zijn spoilervrije review over BlacKkKlansman.

 

 


Film Fans Review: The Happytime Murders

Denk je eens in, een wereld waarin poppen en mensen naast elkaar leven. Poppen houden van zingen, dansen en plezier (in alle betekenissen van dat woord). Daardoor worden ze als minderwaardig gezien door de mens. Maar niet alle poppen zijn zo. De pop Phil Phillips is een privé detective die samen moet werken met zijn menselijke oude LAPD-partner Connie Edwards. Samen moeten ze een poppen-seriemoordenaar proberen te stoppen… 

In deze aflevering geeft Narana haar spoilervrije review over The Happytime Murders.  


Film Fans Review: Alpha

Het niet-waargebeurde verhaal van Alpha speelt zich 20.000 jaar geleden af tijdens de laatste IJstijd. De zoon van het stamhoofd is eindelijk geschikt bevonden om mee te gaan op de grote jacht die vlees moet opleveren voor de rest van de winter. Tijdens de jacht raakt hij gewond en valt buiten bewustzijn. Als hij bijkomt, merkt hij dat hij voor dood is achtergelaten door zijn stam. Hij zal de weg naar huis zelf moeten zien te vinden.

 

In deze aflevering geven Nils en Narana hun spoilervrije review over Alpha. 


Film Fans Review: The Spy Who Dumped Me

Twee beste vriendinnen raken verstrikt in een internationaal complot. Tot hun eigen grote verrassing doen ze het bijzonder goed als ze een pakketje moeten wegbrengen in Europa, terwijl ze achterna gezeten worden door huurmoordenaars. En dat zonder ook maar één grammetje vrouwelijkheid erop in te leveren.

 

In deze aflevering geeft Narana haar spoilervrije review over The Spy Who Dumped Me.


Film Fans Review: The Darkest Minds

Ruby’s leeftijdgenoten zakken ineens in elkaar en maar een paar overleven deze vreemde aanval. Ruby overleeft het ook, maar blijkt een speciale en machtige gave rijker. De volwassenen besluiten dat alle kinderen die een aanval hebben overleefd, moeten worden opgesloten. Zo leeft Ruby bijna 6 jaar in een soort strafkamp, voordat haar een mooie kans wordt geboden om te ontsnappen…

 

In deze aflevering geven Nils en Narana hun spoilervrije review over The Darkest Minds.


Film Fans Review: The Equalizer 2

Denzel Washington is opnieuw te zien in één van zijn meest karakteristieke rollen in The Equalizer 2. Robert McCall neemt het recht in eigen handen en komt op keiharde wijze op voor mensen die het slachtoffer zijn van een misdrijf. Als zijn beste vriendin vermoord wordt, wordt het pas echt menens. Hoe ver is hij bereid te gaan als het gaat om iemand van wie hij houdt?

 

In deze aflevering geven Nils en Narana hun spoilervrije review over The Equalizer 2.

 


Film Fans Review: The Meg

Jason Statham staat meestal wel garant voor een bombastische actie-film. Voeg daar een 22 meter lange prehistorische haai aan toe en je hebt de Meg. Een onderzoeksteam in de diepste geul van de Stille Oceaan wordt aangevallen door een enorm wezen. Diepzeeduiker Jonas Taylor wordt ingeschakeld om hen, een hondje genaamd Pippin en de rest van de strandgasten te redden…

 

In deze aflevering geven Nils en Narana hun spoilervrije review over The Meg.

 


Film Fans Review: Adrift

Hoe heerlijk zou het geweest moeten zijn; samen met de liefde van je leven de Stille Oceaan over zeilen. Helaas slaat het noodlot toe, want ze komen terecht in een genadeloze orkaan. Richard raak hierbij zwaargewond. Dit waargebeurde verhaal vertelt over de overlevingsdrang van Tami Oldham Ashcraft die Richard in leven moet zien te houden, terwijl ze 3000 km van het vaste land verwijderd is.

 

In deze aflevering geeft Nils zijn spoilervrije review over Adrift.

 


Film Fans Review: Christopher Robin

Disney heeft een film gemaakt voor iedereen die vroeger is opgegroeid met Winnie de Poeh. De menselijke karakters nu volwassen. Christopher Robin is een beetje de draad kwijt, hij heeft een stressvolle baan, een hypotheek en een gezin waar hij te weinig tijd voor heeft. Gelukkig komt Pooh hem leren om weer te genieten van het leven. Want hoe kun je zeggen dat niets onmogelijk is? Ik doe elke dag niets!

 

In deze aflevering geeft Nils zijn spoilervrije review over Christopher Robin (Janneman Robinson). 


Film Fans Review: Mission: Impossible - Fallout

Tom Cruise speelt alweer voor de zesde keer de rol van Ethan Hunt in de nieuwe Mission: Impossible - Fallout. Samen met zijn IMF team, een gebroken enkel en de snor van Superman bevindt Ethan zich in een race tegen de klok nadat een missie verkeerd afloopt.

 

In deze aflevering geeft Narana haar spoilervrije review over de film en haar eerste ervaring in een 4DX bioscoop!

 


Film Fans Review: Extinction

Netflix koopt tot onze grote vreugde de laatste tijd aardig wat nieuwe science fiction films in. Zo ook Extinction. Michael Peña speelt Peter, een fabrieksbeheerder in de nabije toekomst, die wordt geplaagd door visioenen van een gruwelijke buitenaardse invasie. Zijn relatie met zijn vrouw, Alice, gespeeld door Lizzy Caplan, wordt gespannen en de dromen worden almaar vreemder. Tot op een nacht de dromen werkelijkheid lijken te worden…

 

In deze aflevering hoor je de spoilervrije review van Nils en Narana. 


Film Fans Review: Mamma Mia! Here We Go Again

Mamma Mia! Here we go again, my my, how can I resist you? Dat dachten veel mensen in Nederland, want de verkoopcijfers liegen er niet om. Op de tiende verjaardag van deel één van de ABBA musical kwam zijn vervolg uit. In deze film keren we terug in de tijd en zien we hoe de relaties van Donna tot stand kwamen, terwijl dochter Sophie met haar eigen problemen kampt in het heden. 

 

In deze aflevering hoor je de spoilervrije review van Narana. 


Film Fans Review: Ant-Man and The Wasp

Een paar jaar na Captain America: Civil War moet Scott Lang met de gevolgen van zijn keuzes als superheld leven. Als hij wordt opgeroepen door Hope van Dyne en Dr. Hank Pym moet hij weer in actie komen voor een belangrijke nieuwe missie, terwijl hij ook een dochter heeft die thuis op hem wacht. Kan hij beide levens combineren? 

 

In deze aflevering hoor je de spoilervrije review van Nils en Narana. 


Film Fans Review: Skyscraper

In Hong Kong is het hoogste gebouw ooit gebouwd. Met zijn 1100 m hoogte is de Pearl bijna 4 keer zo hoog als de Effeltoren. Als dit gebouw in de brand vliegt moet Will Sawyer, een voormalige FBI gijzeling-reddingswerker, zijn gezin redden. Is het domme actie of heeft het toch een mooi verhaal?

 

In deze aflevering hoor je de spoilervrije review van Narana.

 

 


Film Fans Review: Redbad

 

Wat zou je doen als je Frisii-volk je verbandt, je bij Engels sprekende Vikingen terecht komt en daar hoort dat in je thuisland je bloedeigen zus wordt uitgehuwelijkt aan een Frankische koning? Dan ga je haar en je volk van de ondergang redden! Want wij zijn vrije mensen! 

 

In deze aflevering hoor je de spoilervrije review van Narana. 

 

  


Film Fans Review: Tag

Tikkie Jij bent 'em. Weet je nog, vroeger, hoe simpel vermaak kon zijn. Maar stel je voor dat je getrouwd bent, kinderen en een vaste baan hebt en je beste vriend komt ineens binnenstormen op je werk en wilt jou tikken... Dit alles gebeurd in de nieuwe komediefilm "Tag".

 

Nils en Narana geven hun spoilervrije review over dit waargebeurde verhaal (ja, je leest het goed, waargebeurd). 

 

 

 

 


Film Fans Review: Ocean's 8

Wat doe je als je vijf jaar, acht maanden en twaalf dagen in de cel zit? Maak je dan plannen om je leven te beteren? Droom je van een full-time baan en wil je de mogelijkheid hebben om elke maand netjes je hyptheek te betalen? Nee, dan bereidt je natuurlijk de grootste roofoverval van je leven voor! Zodra Debbie Ocean vrij komt, stelt ze een team van experts samen om een schat van minimaal 150 miljoen dollar te stelen.

 

In deze aflevering geven Nils en Narana hun spoilervrije review van Ocean’s 8. 

 


Film Fans Review: Solo: A Star Wars Story

Vijf maanden geleden lag er overal sneeuw en moesten wij onze levens riskeren op de gladde wegen om Star Wars: The Last Jedi te zien. Nu schijnt de zon en kan je in je korte broek naar de tweede stand-alone film Solo: A Star Wars Story. Is dit niet te snel achter elkaar? Twee Star Wars films in 5 maanden tijd. En wat vinden wij van Alden Ehrenreich en Donald Glover als de nieuwe Han Solo en Lando Calrissian?

  

In deze aflevering hoor je de spoilervrije review van Nils en Mark. 

 


Film Fans Review: Tully

Charilze Theron kan alles. Van powervrouw in Mad Max: Fury Road en Atomic Blonde tot wanhopige huismoeder in Jason Reitman’s nieuwe film Tully. Met twee jonge kinderen die veel aandacht nodig hebben en de derde net geboren trekt Marlo het niet meer, en neemt op aanraden van haar broer een “night nanny” aan genaamd Tully. Wanneer Tully ’s nachts voor het pasgeboren kind zorgt gaat Marlo’s leven weer een goede kant op. Ze ziet alles weer positief in en lijkt erg veel gemeen te hebben met de jonge Tully.

 

In deze aflevering hoor je de spoilervrije review van Nils. 


Film Fans Review: Avengers: Infinity War

In 2008 begon het allemaal. Iron Man kwam in de bioscoop. Het begin van de Marvel Cinematic Universe (MCU). Daarna volgde al snel The Incredible Hulk, Thor, Captain America en ga zo maar door. Nu 10 jaar later komen alle helden en hun bondgenoten oog in oog te staan met de grootste en sterkste slechterik ooit, Thanos en zijn Black Order. Het is aan de Avengers om ervoor te zorgen dat deze Mad Titan niet alle Infinity Stones bij elkaar weet te krijgen, en zijn verwoesting een einde brengt aan alles wat ons lief is.

 

In deze aflevering hoor je de spoilervrije review van Nils. 

 


Film Fans Review: Junk Head

Junk head is een stop motion film van Takahide Hori en gaat over een mens wat leeft in een surrealistische verre toekomst, waarin de mensheid een manier heeft gevonden om eeuwig te leven door gen-mutatie. Hij gaat op zoek in de lagere lagen van de samenleving naar een manier om voortplanting opnieuw te ontdekken. De missie gaat verre van goed en hij beland in een dystopische wereld van ooit gemaakte klonen van de mensheid.

 

In deze aflevering hoor je de spoilervrije review van Narana.


Film Fans Review: Rampage

Gooi een grote albino zilverrug gorilla, een enorme vliegende wolf en een gigantische gemuteerde krokodil samen in de mix met de kolossale spierballen van Dwayne “The Rock” Johnson en je krijgt de actie-avonturenfilm Rampage: Big Meets Bigger.

 

In deze aflevering hoor je de spoilervrije review van Nils en Narana.


Film Fans Review: A Quiet Place

Shhhhhh.. Om te overleven mag je geen geluid maken. Als ze je horen, zullen ze op je jagen. Deze meester-film van John Krasinski is spannend van begin tot eind, en zorgt ervoor dat je op je puntje van je stoel zit en de bak popcorn die je tijdens de film wilt opeten helemaal vergeet (of niet durft op te eten omdat het teveel kraakt).

 

In deze aflevering hoor je de spoilervrije review van Nils.


Film Fans Review: Bankier van het Verzet

Oorlog voeren is zeker niet gratis. Een land draaiende houden, zorgen dat je volk kan eten en drinken en verzet-acties tegen je onderdrukkers uitvoeren is een prijzige bezigheid. Dat kunnen Walraven en Gijs van Hall je als geen ander vertellen. Zij waren de bankiers van het verzet.


Film Fans Review: Death Wish

Chicago wordt steeds onveiliger. Elke dag wordt er op de radio gesproken over overvallen en schietpartijen. Chirurg Paul Kersey behandeld de ene schotwond na de andere, tot op een dag zijn eigen vrouw en dochter op de operatietafel belanden. Wanneer de politie niets voor hem kan betekenen en de daders vrij rondlopen, besluit Kersey het heft in eigen handen te nemen.


Film Fans Review: Red Sparrow

Noodgedwongen om voor haar zieke moeder te kunnen blijven zorgen wordt Jennifer Lawrence van beroemde ballerina opgeleid tot een Sparrow, een meester verleidster van de Russische geheime dienst. Haar eerste doelwit is een Amerikaanse CIA agent, gespeeld door Joel Edgerton. Een film over de Russische geheime dienst zonder Russische acteurs?

In deze aflevering hoor je de spoilervrije review van Nils en Narana.


Film Fans Review: Fifty Shades Freed

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, de climax van het wereldwijd succesvolle Fifty Shades-fenomeen. Tja, wat zullen we er van zeggen? Nils werd uitgedaagd. Nils zei onder grote sociale druk “ja”. Narana had lol.

In deze aflevering hoor je van Nils en Narana (spoilervrij) hoe deze film-ervaring was…


Film Fans Review: Early Man

De makers van Wallace & Gromit zijn terug met een nieuwe klei stop-motion film: Early Man. Holbewoner Dug en zijn stamgenoten wonen vredig in hun vallei totdat ze worden aangevallen en weggedreven door Lord Nooth en zijn bronstijd leger. De enige manier om hun vallei terug te krijgen is de bronstijd te verslaan met een potje voetbal. De film zit vol met unieke karakters, woordgrappen en de typische, droge humor die we van Aardman Animations gewend zijn.

In deze aflevering hoor je een korte review van Nils (spoilervrij).


Film Fans Review: The Florida Project

Walt Disney World Florida, zo dichtbij maar zo ver weg. De 6 jarige Moonee woont samen met haar moeder in een motel vlakbij het pretpark. Ze hebben weinig geld en de zomervakantie is net begonnen dus Moonee moet met haar vriendjes zichzelf proberen te vermaken. Dit lukt prima, maar wel af en toe tot grote ergernis van motelmanager Bobby.

In deze aflevering hoor je een korte review van Nils en Narana (spoilervrij).


Film Fans Review: Black Panther

De koning van Wakanda, het best verborgen land ooit, is dood. Zijn zoon T’Challa keert terug naar Wakanda om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Bij het koningschap hoort ook nog een andere taak; superheld Black Panther. Zijn kracht en moed worden op de proef gesteld. Is hij wel geschikt als koning? Geconfronteerd met verraad en gevaar moet T’Challa zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.

In deze aflevering hoor je een korte review van Nils en Narana (spoilervrij).


Film Fans Review: The Post

Wat doe je wanneer je als uitgever en hoofdredacteur van een krant, die op het punt staat om de grote markt op te gaan, geheime overheidsdocumenten in handen krijgt? Een waargebeurd verhaal over The Washington Post tegen de Amerikaanse regering. Geregisseerd door Steven Spielberg met in de hoofdrollen Tom Hanks en Meryl Streep. Wat wil je nog meer?

In deze aflevering hoor je een korte review van Nils en Narana (spoilervrij).


Film Fans Review: Downsizing

Als je de kans had om je leven een frisse start te geven met 12,5 miljoen op de bank, zou je dat dan doen? Het enige wat je hoeft te doen is jezelf te laten verkleinen tot 0.0364% van je huidige massa. Je bent daarna rijk, je hebt een mooi huis, hoeft nooit meer te werken en je draagt ook nog eens bij aan het milieu. Dat is de vraag die Matt Damon gesteld krijgt in Downsizing. Paul Safranek en zijn vrouw nemen de grote grote stap in het kleine onbekende en besluiten zich aan te melden voor het Downsize-project. In deze aflevering hoor je een korte review van Nils en Narana (spoilervrij).


Film Fans Review: The Commuter

Gouden tip: Begin nooit een gezin met Liam Neeson want je weet dat je ooit een keer in gevaar gaat komen. Deze keer komt hij als dagelijkse treinreiziger in een crimineel complot terecht waar hij gedwongen wordt om de identiteit van een passagier te achterhalen. Het wordt een race tegen de klok om het leven van zijn gezin en medepassagiers niet in gevaar te brengen.

In deze aflevering hoor je een korte review van Narana (spoilervrij).


Film Fans Review: The Disaster Artist

In 2003 kwam er een film uit die zo slecht was dat je gewoon niet kon snappen hoe en waarom deze film gemaakt kon worden. Maar juist omdat The Room zo slecht was kreeg de film een flinke cultstatus. The Disaster Artist is eigenlijk een making-of van The Room maar dan geacteerd met de broertjes James en Dave Franco in de hoofdrol.

In deze aflevering hoor je een korte review van Nils (spoilervrij).


Film Fans Review: Darkest Hour

2018 Golden Globe winnaar Gary Oldman speelt Winston Churchill die de nieuwe premier van Engeland wordt op één van moeilijkste tijden uit de geschiedenis. Namelijk tijdens de 2e wereldoorlog. Hitler heeft net België, Nederland en een groot deel van Frankrijk veroverd en staat op het punt om Engeland binnen te vallen. Aan Churchill de keuze om zich over te geven of om terug te vechten.

In deze aflevering hoor je de review van Nils en Narana (spoilervrij).

Darkest Hour draait vanaf 18 januari in de bioscoop.


Film Fans Review: The Leisure Seeker

Helen Mirren en Donald Sutherland staan garant voor goed acteerwerk en dat maakt deze film abosluut de moeite om te gaan kijken. Een zieke vrouw en een dementerende man gaan samen in de Leisure Seeker op hun laatste vakantietripje. Maar is dat wel zo’n goed idee?

In deze aflevering hoor je een korte review van Nils (spoilervrij).


Film Fans Review: Molly's Game

De fiches vliegen over tafel, terwijl er iemand bankbiljetten staat te tellen om zichzelf opnieuw in te kopen. 10.000 dollar is de inleg, ……

In deze korte aflevering kun je horen hoe Nils en Narana de laatste bioscoopfilm van 2017: Molly’s Game beleefd hebben (spoilervrij).


Film Fans Review: Thor: Ragnarok

Vrijdag de 13de was voor ons een geluksdag in plaats van een pechdag. We werden namelijk uitgenodigd door Disney om Thor: Ragnarok te komen kijken. Daar hoefden we geen tweede keer over na te denken! Yes please!

In deze korte aflevering kun je horen hoe Nils en Narana de persvoorstelling beleefd hebben en natuurlijk ook wat ze van Thor: Ragnarok vonden (spoilervrij). Thor: Ragnarok draait vanaf 26 oktober in de bioscoop