Film Fans Review: Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan (spoilervrij)

 

Borat is weer terug, dames en heren! Dit keer neemt hij zijn dochter mee op avontuur in de US en A. Hij moet van de premier van Kazachstan een cadeau brengen naar MacDonald Trump, zodat America en Kazachstan weer vrienden gaan worden. Hij besluit dat zijn dochter het perfecte cadeau is, maar wel pas nadat ze geleerd heeft hoe ze het beste een Amerikaanse bruid moet zijn, vanaf 23 oktober te zien op Amazon Prime.


Film Fans Review: Animal Crackers (spoilervrij)

 

Stel je voor, je krijgt door een mysterieuze zigeunerin een doosje in je handen gedrukt. Een geschenk, speciaal voor jou... Het rammelt een beetje. Wat zou er in kunnen zitten? Na even slikken doe je het doosje open en wat blijkt er in te zitten... oude koekjes? In de vorm van dieren... Zou jij er eentje in je mond stoppen?
 

In deze aflevering geven Nils en Narana hun spoilervrije review over Animal Crackers.

 

 


Film Fans Review: Greyhound (spoilervrij)

 

Mister Tom Hanks himself leidt een internationaal konvooi van zevenendertig oorlogsschepen. Nou ja, himself… Hij speelt natuurlijk een kapitein van een schip, die op jacht is naar Duitse U-boats. Is deze film het waard om een abonnement te nemen op Apple TV+?

 
In deze aflevering geeft Nils zijn spoilervrije review over Greyhound.

 

 


Film Fans Review: Jojo Rabbit (spoilervrij)

 

Taika Waititi bevindt zich op glad ijs, want een satirische film over de Tweede Wereldoorlog valt niet altijd in de smaak bij de critici. We volgen in zijn nieuwe film een Duits jongetje die zich heeft aangesloten bij de Hitlerjugend. Hij komt er achter dat zijn moeder een Joods tienermeisje laat onderduiken in de oude kamer van zijn zusje. Zijn denkbeeldige vriend, niemand minder dan Adolf Hitler himself, lijkt hiervan gek te worden. Jojo moet leren omgaan met het nationalisme wat ze hem leren bij de Hitlerjugend en de gebeurtenissen bij hem thuis. Moet hij het meisje aangeven of moet hij haar een kans geven?

In deze aflevering geven Nils en Narana hun spoilervrije review over Jojo Rabbit.